‘Love Island’: Deelnemers uit vorige seizoenen keren terug in Casa Amor

Het derde seizoen van Love Island is nu al enkele weken bezig op Streamz. Net zoals in het tweede seizoen worden de mannen en de vrouwen nu gescheiden van elkaar. Daarbij trekken de mannen naar Casa Amor en blijven de vrouwen in de vertrouwde villa. Maar daar zijn ze niet alleen. Er doen namelijk nieuwe singles hun intrede. En dit jaar zijn die niet helemaal nieuw.

Het is weer tijd voor Casa Amor in Love Island. Maar dit jaar gaat het om een bijzondere editie. De deelnemers van dit jaar worden opnieuw opgesplitst van hun partners en komen zo in contact met nieuwe singles. Maar die nieuwe singles ken je eigenlijk al.

Oud-deelnemers

In totaal keren tien deelnemers uit de eerste seizoenen van Love Island terug naar het programma. Enkele van hen vonden tijdens het programma de liefde, maar zijn ondertussen opnieuw vrijgezel. Daarom wagen ze nu opnieuw hun kans.

Raphaëlla

Raphaëlla Love Island
Streamz

Raphaëlla was te zien in het tweede seizoen van Love Island. Daar viel ze als een blok voor Mattheüs, maar die liet hem uiteindelijk zitten voor Jaimy, na – jawel – Casa Amor. Daarna koos Raphaëlla, Raffie voor de vrienden, er zelf voor om de villa te verlaten. Maar nu is ze dus terug in de hoop dat ze deze keer wél de ware kan vinden.

Lisa

Lisa Love Island
Streamz

De volgende oude bekende is Lisa. Ook zij was te zien in het tweede seizoen van Love Island. Het Playboymodel viel toen op met de veren in haar haar en was al meteen heel populair bij de mannen in de villa. In het tweede seizoen werd ze samen met haar toenmalige partner Yoram naar huis gestuurd, maar thuis bleek er toch geen klik te zijn. Nadien was Lisa nog een tijdje samen met Nick uit Big Brother, Fabrizio uit Temptation Island en Axel Daeseleire, maar nu is ze dus opnieuw single en op zoek.

Josephine-Charlotte

Josephine-Charlotte Love Island
Streamz

Ook Josephine-Charlotte, kortweg JC, was te zien in het tweede seizoen van Love Island. Zij moest de villa samen met haar toenmalige partner Kai verlaten en ook tussen hen bleef het uiteindelijk niet duren. JC hoopt deze keer meer succes te hebben.

Lio

Lio Love Island
Streamz

De vierde dame die we aantreffen in Casa Amor is Lio. Ook zij was te zien in het tweede seizoen van Love Island. Daar had ze haar zinnen gezet op Mert, maar die was al snel verkocht aan Joan. Daardoor bleef Lio alleen achter bij een herkoppeling en moest ze zo alleen de villa verlaten. Nu is ze opnieuw op zoek naar de liefde en – spoiler alert – misschien lukt het deze keer wel met Mert.

Imen

Imen Love Island
Streamz

De laatste dame die we terugzien, is Imen. Zij had er een bewogen Love Island opzitten in het tweede seizoen, waarbij haar partner Remco nét voor de finale opbiechten dat hij thuis een vriendin had. Hopelijk heeft Imen deze keer wat meer geluk.

Mert

Mert Love Island
Streamz

De eerste man die terugkeert is Mert. Hij was samen met Joan de winnaar van het tweede seizoen van Love Island. Hun relatie hield vervolgens nog meer dan een jaar stand, maar eind vorig jaar gingen de twee toch uit elkaar. Mert heeft dus al ervaring met het spel, zou hij dit jaar opnieuw kunnen winnen

Noah

Noah Love Island
Streamz

Noah is de eerste deelnemer uit het eerste seizoen die terugkeert naar Love Island. Hij wist toen de liefde niet te vinden, maar maakte wel een vriendschap voor het leven met Cas. De twee vormen nu namelijk het dj-duo CASÁNOAH en wonen zelfs samen. Noah hoopt deze keer met meer dan enkel vriendschap terug te keren naar Nederland.

Cas

Cas Love Island
Streamz

Maak je klaar voor double trouble, want jawel, naast Noah komt ook Cas terug. Noah en Cas zijn ondertussen dus al enkele jaren beste vrienden, maar het wordt dus nog afwachten of die vriendschap stand houdt wanneer ze allebei in een villa zitten met dezelfde singles.

Mac

Mac Love Island
Streamz

Voor Vlaamse kijkers is Mac misschien wel een volslagen onbekende. Hij was namelijk te zien in de editie van Love Island met enkel Nederlandse deelnemers. Mac schopte het in het verleden nog tot Mr. Universe en hoopt dus ook te winnen in Love Island.

Martin

Martin Love Island
Streamz

De laatste Islander die terugkeert is Martin. Hij haalde in het eerste seizoen de finale met zijn toenmalige partner Sebastiana. Daar konden ze uiteindelijk niet winnen en ook thuis liep hun relatie al snel stroef. Martin hoopt het er deze keer dus alvast beter vanaf te brengen en de enige manier om dat te doen, is door Love Island te winnen.

Nieuwe afleveringen van Love Island verschijnen elke avond op Streamz.

Meer
Lees meer...