‘Love Island’ deelt eerste sneak peek van vernieuwde villa

Maandag gaat het nieuwe seizoen van Love Island van start. Deze keer zal de reeks enkel te bekijken zijn via Streamz. Het concept kennen we ondertussen al. Een groep vrijgezellen gaat op zoek naar de liefde. Daarbij moeten ze elke week koppels vormen. Het koppel dat uiteindelijk het populairst is bij de kijkers wint.

Nog maar twee nachtjes slapen en dan kunnen we genieten van een nieuw seizoen Love Island. Het wordt het derde seizoen met Vlaamse en Nederlandse deelnemers en het presentatieduo Viktor Verhulst en Holly Mae Brood keert ook terug. We maakten enkele dagen geleden al kennis met de nieuwe Islanders en nu krijgen we ook de vernieuwde villa te zien.

Vernieuwde villa

Love Island trekt dit jaar opnieuw naar Spanje. Het programma zal doorgaan in dezelfde villa als de eerste twee seizoenen, maar die villa kreeg wel een kleine update. In een sneak peek die Love Island nu al deelde, krijgen we daar (kort) de eerste beelden van te zien.

Het gaat om een video die gedeeld werd op TikTok en Instagram en nog enkele extra foto’s op Instagram. Daarop is te zien dat de villa meer felle kleurtjes heeft gekregen en dat er ook meer groen is toegevoegd aan het interieur. Of deze upgrade zal zorgen voor meer romantiek zullen we vanaf maandag te weten komen.

Bekijk hier de eerste beelden van de vernieuwde Love Island-villa:

Meer
Lees meer...