‘Love Island’ begint al op 11 juli: Bekijk hier de eerste teaser

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want het nieuwe seizoen van Love Island komt nog sneller dan verwacht. En deze keer zijn ook de Vlaamse kandidaten weer van de partij. Het derde seizoen zal exclusief te volgen zijn op Streamz vanaf 11 juli. De streamingdienst lanceerde ook meteen een eerste teaser.

Vanaf 11 juli kan je weer genieten van een nieuwe guilty pleasure. Love Island komt namelijk terug naar Vlaanderen. Het derde seizoen, met zowel Vlaamse als Nederlandse kandidaten, zal te zien zijn via Streamz. Ook presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst keren terug.

Love Island

Vlaanderen maakte kennis met het programma Love Island in 2019. Toen was het programma te zien op Play4. In 2020 volgde er een tweede seizoen, en daarna werd het een exclusief Nederlands programma. Maar nu is Love Island toch terug in het land.

In het programma worden twaalf jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Het derde seizoen gaat op 11 juli van start en Streamz deelde zonet een eerste teaser. Daarin laten ze ons al (subtiel) kennis maken met een aantal deelnemers.

Seizoen 3

Deze keer is Love Island dus niet meer te zien op televisie, maar enkel via de streamingdienst Streamz. Ook in Nederland is het seizoen exclusief te volgen via Videoland. Maar toch hoopt de Nederlandse zender ITV dat het derde seizoen opnieuw een succes wordt. Met een release in de zomer is er niet veel concurrentie, maar wordt er ook minder tv gekeken. Dat succes kan dus twee kanten opgaan.

In de eerste teaser is er nog niet veel te zien. Voice-over Jeroen Verdick kondigt daarin het nieuwe seizoen aan aan de hand van heel subtiele close-ups van de twaalf singles. Wie die twaalf singles precies zijn, dat komen we pas later te weten. Wat we wel weten, is dat dit seizoen van Love Island zich op Gran Canaria afspeelt.

Bekijk de teaser van Love Island hier:

Love Island is vanaf 11 juli exclusief te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...