‘Love Island NL’ is vanaf vandaag volledig te bekijken op GoPlay.be

Fans van Love Island die geen geduld hebben om te wachten op het volgende seizoen kunnen vanaf vandaag de volledig Nederlandse versie bekijken op GoPlay.be. Alle afleveringen, 42 in totaal, zijn nu te vinden in de online bibliotheek van Play.

Het is nog even wachten op het volgende seizoen van de Belgisch-Nederlandse versie van Love Island. Maar voor wie echt geen geduld heeft, hebben we goed nieuws. Het volledig Nederlandse seizoen is vanaf nu namelijk te vinden op GoPlay.be.

Love Island NL

Love Island NL was in Nederland te zien in september 2019 op het streamingplatform Videoland. Het concept is volledig hetzelfde. Singles wonen samen in een villa waar ze koppels vormen. Wie uiteindelijk door de kijkers en de andere islanders gezien wordt als het beste koppel wint het programma en een flinke geldprijs.

Het eerste seizoen met Vlaamse deelnemers verscheen in mei 2019. Ondertussen verscheen er ook al een tweede seizoen dat werd uitgezonden in de zomer van 2020. Over het derde seizoen van de realityreeks is voorlopig nog niet geweten. Maar het lijkt ons onwaarschijnlijk dat er geen derde seizoen komt van de populaire reeks.

Bekijk hier de teaser van Love Island NL.

Alle afleveringen zijn hier te bekijken.

Meer
Lees meer...