‘Love Island’ krijgt vanavond live reünie op Instagram!

Het seizoen van Love Island zit er ondertussen al een hele tijd op. Dus is het tijd om nog eens te kijken hoe het nu nog met de koppels gaat. Nadat ze wekenlang samenwoonden in de villa, moeten ze nu hun relatie in stand proberen houden in hun normale dagelijkse leven. En da’s niet altijd even makkelijk.

Love Island is nog niet helemaal gedaan. Vanavond kan je namelijk via Instagram kijken naar de reünieaflevering van het tweede seizoen. Die show zal aan elkaar gepraat worden door winnaar Joan en Mert. We zullen in de reünie updates krijgen van alle finalisten.

Love Island 2020 Live Reünie

Love Island reünie
Instagram videolandonline

Vanavond, vrijdag 11 december 2020, om 20 uur kan je te weten komen hoe het nog gaat met alle deelnemers van Love Island. De reünie zal niet gepresenteerd worden door Love Island-presentators Viktor Verhulst en Holly Mae Brood maar wel door winnaars Joan en Mert. Op de aankondiging komen we alvast te weten dat Gianni, Eilish, Feline, Giuliano, Mattheüs, Imen en Remco hun opwachting zullen maken. Vooral de passage van die laatste twee, Imen en Remco, lijkt interessant te worden. Zij vertrokken namelijk net voor de finale uit Love Island toen aan het licht kwam dat Remco thuis een vriendin had.

De reünie zal niet te zien zijn op televisie, maar zal live te volgen zijn via het Instagramaccount van de Nederlandse zender Videoland.

Nog maar 2 koppels

Hoewel we vanavond waarschijnlijk nog heel wat te weten zullen komen, zijn er toch al enkele dingen die we weten. Zo zijn Imen en Remco uiteraard geen koppel meer, maar ook Feline en Giuliano en Mattheüs en Jamie zetten al een punt achter hun prille relaties.

Voor zover we weten zijn dus enkel Joan en Mert en Gianni en Eilish nog steeds samen. Van de vorige editie van Love Island zijn ondertussen alle koppels uit elkaar. Enkele maanden geleden lieten zowel winnaars Aleksandra en Denzel als Rowéna en Stenn namelijk weten dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Meer
Lees meer...