Mert en Joan van ‘Love Island’ spreken over hun kinderwens

Mert (20) en Joan (25) kwamen aan het einde van het tweede seizoen als Love Island als overwinnaar uit de bus. Een maand later is het nog altijd koek en ei tussen de tortelduifjes. Tijdens een Q&A spreken de twee zelfs over kinderen, al is dat nog niet voor direct.

Wat Feline en Giuliano en Mattheüs en Jaimy niet lukte, lukt voorlopig wel nog bij Mert en Joan. De winnaars van het tweede seizoen van Love Island zijn nog steeds samen. Tijdens een Q&A op Instagram en op hun YouTube-kanaal gaven de twee uitleg over hoe het gaat met hen en met hun relatie.

Daarin komen we onder andere te weten dat Joan en Mert nog niet samenwonen. Ze zijn dat wel van plan, maar voorlopig is het nog niet zover.

Kinderen

Een andere fan polste naar hun kinderwens door te vragen hoe Mert zou reageren als Joan zwanger zou blijken. Het idee schrikt Mert duidelijk niet af. “Aan de ene kant zou ik het wel leuk vinden. Maar eerlijk, op deze leeftijd? Ik zou er gewoon mee leven, en het accepteren. Ik zou het kind opvoeden als een echte vader”, zegt hij om eraan toe te voegen dat hij wel liever nog even wacht.

Joan zelf deelt die mening. “Daar ben ik totaal nog niet aan toe”, zegt ze resoluut. Op de vraag wanneer ze wel kinderen willen, zegt Joan: “op mijn 33ste”. “Maar dat was wat ik dacht toen ik nog vrijgezel was”, voegt ze eraan toe.

Mert kijkt minder ver in de toekomst “Stel dat we over drie jaar een kind zouden hebben?”, vraagt hij zich luidop af. “Dan ben je nog wel jong. Dan ben je 23 jaar. Maar ik zie jou wel jong vader worden”, reageert Joan daarop. Wanneer die kinderen er dus komen, blijft nog even geheim, maar wel beklemtoont het koppel dat ze eerst een huis willen hebben.

Bekijk hier de Q&A van Joan en Mert

https://www.youtube.com/watch?v=yVNGuFOJcbI
Meer
Lees meer...