Eerste ‘Love Island’-koppel uit elkaar

Love Island eindigde dit jaar met vier koppels. Maar dat zijn er nu nog maar drie, want nog geen maand na het einde van het programma laat het eerste koppel weten dat ze niet samen verder zullen gaan.

Het zijn trieste tijden voor de Love Island-koppels. Enkele dagen geleden maakten de winnaars van vorig jaar, Aleksandra en Denzel, bekend dat ze niet langer een koppel vormen. En nu komt het eerste koppel van dit jaar met het nieuws dat ze elk hun eigen weg gaan.

Feline en Giuliano

https://www.instagram.com/p/CGnCaFZJ6Kr/

Feline en Giuliano eindigden op de derde plaats in Love Island. Ze hadden er een woelige tijd op zitten in de villa, die vooral door Casa Amor door elkaar werd geschud. In een video op Instagram vertellen ze nu hoe het twee weken na de finale van Love Island nog tussen hun gaat. Via videoverbinding zijn zowel Feline als Giuliano in de video te zien. “De afgelopen dagen hebben Giuliano en ik ontzettend veel vragen ontvangen over hoe het nu zit tussen ons en wat we allemaal aan het doen zijn. En daar willen we graag samen antwoord op geven. Want jullie hebben natuurlijk vrij weinig over ons gehoord”, zo begint Feline de video terwijl Giuliano op het scherm van haar laptop instemmend meeknikt. “Ik denk dat vanaf het moment dat wij in de villa waren dat alles gewoon heel bijzonder bij elkaar terecht is gekomen”, vertelt Feline, waarmee Giuliano opnieuw instemt. “We waren heel realistisch in alles. We hadden toen al uitgesproken dat we geen relatie hadden, maar dat we elkaar wel superleuk vonden. We waren niet verliefd, maar er was wel een heel sterk gevoel. Ik denk dat we dat allebei wel hadden”, zo zegt hij.

Maar toen ze terug in België (Giuliano) en Nederland (Feline) waren, kwam de realiteit binnen. “We merkten dat het best wel gek was om zo meteen weer in je eigen leven te stappen. Het was echt een reality check. We hebben elk ons eigen leven en qua contact verliep het allemaal niet zoals we hadden gedacht. En daarom hebben we nu gezegd: ‘Oké, we gaan elk onze eigen weg.'”

Vrienden

Ze benadrukken wel dat er absoluut geen ruzie of een ander in het spel is. “We zijn gewoon heel dankbaar voor alles wat er is gebeurd en hoe het is gegaan. We hadden onze ups and downs, maar ik had het avontuur ook niet met iemand anders kunnen doen”, zo zegt Giuliano.

“We hebben altijd alles realistisch uitgesproken en zijn eerlijk geweest tegenover elkaar en we hebben nooit ruzie gehad”, gaat Feline verder. Eigenlijk is dit ook geen break-up, aangezien ze nooit écht een koppel waren. “We hebben ook nooit gezegd dat we in een relatie uit de villa gingen. Alles wat we daar deden, was wel echt, maar terug in Nederland en België is alles anders.”

Andere Love Island-koppels

De andere drie koppels die samen uit Love Island kwamen, zijn wel nog steeds samen. Zij konden elkaar recent opnieuw zien, want nadat ze terugkwamen uit Spanje moesten ze natuurlijk eerst allemaal 14 dagen in quarantaine. Die is nu afgelopen, waardoor ze elkaar voor de eerste keer opnieuw kunnen zien.

Zo trok Joan naar Mert, die zijn slaapkamer speciaal had ingekleed zoals hun slaapkamer op Love Island. Ook Eilish en Gianni waren herenigd, net zoals Jaimy en Mattheüs.

Love Island
Instagram
Meer
Lees meer...