‘Love Island’-winnaars Aleksandra en Denzel uit elkaar

Het enige koppel dat een jaar na het eerste seizoen van Love Island nog samen was, is dat nu niet meer. Aleksandra en Denzel, die het programma vorig jaar ook wonnen, hebben nu een punt gezet achter hun relatie. Het nieuws komt onverwacht, want het koppel was nog te zien in het tweede seizoen van Love Island en toen leek alles nog koek en ei tussen de twee.

Aleksandra en Denzel wonnen vorig jaar het allereerste Vlaams-Nederlandse seizoen van Love Island. Ze hadden een woelige tijd meegemaakt in de villa, maar uiteindelijk vond de kijker hun liefde het sterkste en gingen ze met 25.000 euro naar huis. Maar een jaar later zit hun sprookje erop.

Aleksandra en Denzel

https://www.instagram.com/p/B-7GWsoHTtC/?igshid=1i0ogimv0anvi

Aleksandra en Denzel waren vorig jaar de terechte winnaars van de eerste editie van Love Island. Zij waren namelijk het enige koppel dat maanden na de uitzending nog steeds samen was. In het begin van het tweede seizoen van Love Island waren ze dan ook even te gast via videoverbinding om te vertellen over hun ervaring en tips te geven aan de nieuwe kandidaten.

Toen leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Maar we zijn nu enkele weken later en Denzel en Aleksandra hebben via Instagram laten weten dat ze samen beslist hebben om een punt te zetten achter hun relatie. Ze laten weten dat het een beslissing is die ze samen maakten en dat ze wel nog steeds vrienden blijven. Daarbij benadrukken ze ook dat er geen ruzie was, maar dat ze gewoon merkten dat ze “niet meer bij elkaar pasten”.

Love Island 2020

Het tweede seizoen van Love Island zit er nu al eventjes op. Daarin werden Joan en Mert door het publiek verkozen tot winnaar. Op dit moment leven zij noodgedwongen apart, want door de coronamaatregelen kunnen ze elkaar niet zien.

Ook de andere koppels van Love Island leven op dit moment apart van elkaar. Het wordt zo dus al meteen een goede test om te zien of hun relatie na wekenlang met elkaar samen te wonen ook apart stand houdt.

Meer
Lees meer...