Laatste ‘Love Island’-koppel van vorig jaar uit elkaar

Sinds de breuk van winnaars Aleksandra en Denzel hield er nog maar één koppel van Love Island 2019 stand. En nu is ook die laatste relatie voorbij. Het ging op Rowéna en Stenn. Zij hadden al een tijdje een knipperlichtrelatie, maar nu zou de breuk definitief zijn.

Op het einde van het eerste seizoen van Love Island in 2019 keerden maar liefst vier koppels samen terug naar België en Nederland. Maar daarvan blijft er nu dus geen enkel over.

Stenn en Rowéna

Rowéna en Stenn hadden al in de villa een woelige relatie. Daarbij speelde vooral het leeftijdsverschil hen soms parten. Maar toch waren zij tot voor kort de enigen die nog steeds een koppel vormden.

De afgelopen maanden gingen ze al enkele keren uit elkaar, maar ze vonden elkaar toen altijd na een tijdje terug. Deze keer is het echter anders, zo laat Stenn weten via zijn Instagram Stories. “Ik wil mededelen dat het tussen Rowéna en mij definitief voorbij is”, zo staat er te lezen.

Love Island 2020

Daardoor blijft er nu geen enkel koppel van Love Island 2019 overeind. Van het tweede seizoen uit 2020 zijn er wel nog steeds drie koppels samen. Dat zijn Eilish en Gianni, Jaimy en Mattheüs en winnaars Joan en Mert.

Het vierde koppel dat de finale haalde, Feline en Giuliano, lieten al weten dat ze een punt zetten achter hun relatie. Toen ze weer thuis kwamen beseften ze dat hun levens in Nederland en België te verschillend zijn.

Meer
Lees meer...