Remco van ‘Love Island’ boos op Imen: “Haar schuld dat ik m’n excuses nog niet heb aangeboden”

Remco zorgde dit jaar voor dé shock van het seizoen in Love Island. De Nederlander bekende op een boogscheut van het einde dat er thuis een meisje was waar hij meer gevoelens voor had dan voor zijn Love Island-partner Imen. Het koppel ging naar huis en tot nu heeft Imen nog geen excuses gekregen van Remco, maar volgens hem is dat haar eigen schuld.

De ultimate bad guy is sinds enkele weken niet langer Voldemort, maar wel Remco Diepenhorst uit Love Island. Hij nam deel aan het programma terwijl hij thuis al enkele dates had gehad met een meisje. In de villa stapte hij vervolgens al snel in een koppel met Imen, die smoorverliefd was op hem. Maar voor Remco was dat nooit echt.

Remco en Imen

Tot een week voor het einde van Love Island waren Remco en Imen bij de topfavorieten om het programma te winnen. Ze waren sinds de eerste dag een koppel en hadden zelfs al tegen elkaar gezegd dat ze van elkaar hielden. Al was dat dus maar van één kant oprecht.

Net voor het einde dropte Remco namelijk een bommetje. Hij was eigenlijk verliefd op een meisje in Nederland met wie hij voor de start van Love Island enkele dates had. Zijn “liefde” voor Imen was dus een toneeltje.

Geen excuses

Imen heeft tot op heden nog geen excuses gekregen van Remco, maar volgens hem is dat haar schuld. Ja, je leest het goed. Hij, die haar wekenlang voorloog, geeft haar, die oprecht verliefd was, de schuld. Al vanaf het begin wist Remco dat het niets zou worden met Imen. “Ik dacht: oei, hier zit niemand tussen waar ik volledig voor wil gaan. Maar naarmate ik Imen leerde kennen, was er toch wel een leuke klik, een sparkle. Ik begon wat meer met Imen te zoenen en we zeiden lieve dingen tegen elkaar”, zo vertelt hij aan het Nederlandse LINDA.Meiden.

Maar al die lieve dingen deden hem enkel denken aan zijn meisje thuis. “Ik dacht eraan dat zij alles zou zien en horen. Ik werd steeds gekker in mijn hoofd omdat het totaal niet goed voelde.”

Opbiechten

Het duurde enkele weken voor Remco alles opbiechtte aan Imen. Dat deed hij naar eigen zeggen in verschillende fases. Tijdens de derde en vierde week liet hij al weten dat de liefde enkel voor in de villa zou zijn en in de vijfde week vertelde hij over het meisje in Nederland. “Ik zei tegen Imen dat het haar hart zou breken als we zo door zouden gaan. Ook gaf ik aan dat ik het aan een vertrouwenspersoon wilde vertellen, waarop zij zei: ‘Nee, dat moet je niet doen. Dat is niet waterdicht.'”

Volgens Remco was het ook Imen die wilde blijven. “Soms zei ze wel dat ze weg wilde, maar als puntje bij paaltje kwam, wilde ze dat toch niet. Omdat zij niet weg wilde en het gek zou zijn om dit opeens op te biechten op televisie, besliste ik om te blijven.”

Boos op Imen

https://www.instagram.com/p/CGHLoZlqeHg/

Maar toen kwam alles uit. “Ik werd overdag door de productie op het matje geroepen. Ik kreeg een filmpje te zien van gasten op een bank die over mij aan het roddelen waren.” De video werd aan elkaar gepraat door een vriendin van Remco’s geliefde in Nederland. “Ik gaf toe dat het allemaal waar was, maar dat het meisje in Nederland niet mijn vriendin is. Ik vind het sowieso vervelend dat iedereen het heeft over ‘een vriendin in Nederland’. We waren aan het daten, maar hadden geen relatie.”

Tot nu heeft Remco nog steeds z’n excuses niet aangeboden aan Imen en dat is volgens hem niet zijn, maar haar schuld. “Tijdens de laatste vuurkorf vertelde ik dat Imen het wist en dat zij ook degene was die graag wilde blijven. Dat ontkende zij glashard, waardoor ik het gevoel kreeg dat ze mij voor de leeuwen gooide. Omdat ik daar erg boos om was, heb ik nooit mijn excuses aangeboden.”

Op dit moment is Remco ook niet samen met het meisje in Nederland. Ze was niet blij met wat ze op televisie te zien kreeg, waardoor ze het rustig aan wilde doen.

Meer
Lees meer...