Nieuw seizoen ‘Love Island’ vanaf volgende maand te zien

Goed nieuws voor de fans van reality-tv, want volgende maand komt er een nieuw seizoen van Love IslandEn deze keer zijn ook de Vlaamse kandidaten weer van de partij. Het derde seizoen zal exclusief te volgen zijn op Streamz. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar het Nederlandse productiehuis ITV laat alvast weten dat het avontuur in juli zal beginnen.

Love Island is (bijna) terug! Volgende maand, in juli, krijgt het programma een derde seizoen, en daarin zullen ook de Vlamingen terugkeren. Love Island was in 2019 en 2020 al te zien op de televisie, maar in 2021 volgde een uitsluitend Nederlandse versie. Maar nu zijn onze landgenoten dus terug! De reeks zal exclusief te volgen zijn via Videoland en Streamz.

Love Island

De zomer staat meestal in het teken van saaie tv-avonden, maar daar zou Love Island wel eens verandering in kunnen brengen. In de loop van de maand juli zal namelijk het nieuwe seizoen van start gaan op de streamingdienst Streamz. Wanneer de eerste aflevering te zien zal zijn, staat nog niet helemaal vast. Maar het Nederlandse productiehuis liet op Instagram weten al druk bezig te zijn aan de voorbereidingen.

“Nog een maand en dan begint het nieuwe seizoen van Love Island“, stond er in de caption te lezen. “De voorbereidingen zijn hier op kantoor en in de villa op Gran Canaria in volle gang. Heb jij er ook al zo’n zin in?” Op de foto is te zien hoe verschillende mensen al druk bezig zijn met het zetten van camera’s enzovoort. Boven de schermen zijn ook een aantal foto’s te zien. De kans is groot dat dat een eerste blik op de kandidaten van dit jaar is.

Het is dus nog maar even wachten op nieuwe afleveringen van Love Island. Dit seizoen zal, zoals de voorgaande Nederlands/Vlaamse versies, terug gepresenteerd worden door Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Love Island is vanaf juli exclusief te bekijken via Streamz.

Meer
Lees meer...