‘Love Island’: De nieuwe kandidaten van 2022 stellen zich voor in korte video

Love Island keert heel binnenkort terug. Het nieuwe seizoen is vanaf maandag 11 juli te bekijken op de streamingdienst Streamz. Maandag konden we al kennismaken met de twaalf deelnemers van Love Island 2022 en nu is er ook een korte video van de Vlaamse en Nederlandse singles die via het programma hopen de liefde te vinden.

Na een jaar onderbreking keert Love Island vanaf 11 juli terug voor een derde Vlaams-Nederlands seizoen. Twaalf singles, zes mannen en zes vrouwen, trokken daarvoor voor vijf weken naar Spanje. Daar hopen ze de liefde te vinden en – met een beetje geluk – met 25.000 euro naar huis te gaan. Die geldprijs is namelijk voorzien voor het koppel dat Love Island als winnaars weten af te sluiten. Veel geluk bracht het programma voorlopig wel nog niet, want de winnende koppels gingen de voorbije twee seizoenen altijd na ongeveer één jaar alweer uit elkaar.

Gran Canaria

Toch zijn er opnieuw twaalf singles gevonden die zich aan het avontuur wagen. Dat doen ze in een luxueuze villa op het Spaanse eiland Gran Canaria, waar ze vijf weken verblijven tijdens een zogenaamde “summer of love“. De singles worden in hun zoektocht bijgestaan door presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst.

Maak hier kennis met de deelnemers van Love Island 2022:

Het nieuwe seizoen van Love Island is bij ons vanaf 11 juli exclusief te zien via Streamz. In afwachting kan je op de streamingdienst terecht voor een terugblik op de voorbije jaren onder de naam Love Island Rewind.

Meer
Lees meer...