‘Love Island Rewind’: Streamz lost reünie-afleveringen

Vanaf 11 juli kan je via Streamz naar een nieuwe seizoen van Love Island kijken. Daarin zullen, zoals in vorige seizoenen, een aantal singles op zoek gaan naar de liefde. Het programma was voor het eerst te zien in 2019 en ook in 2020 volgde nog een seizoen. In die seizoenen zijn al heel wat deelnemers de revue gepasseerd. Een aantal onder hen doen in Love Island Rewind hun verhaal. Die korte reeks staat nu online.

Het nieuwe seizoen van Love Island verschijnt pas in juli, maar toch komt Streamz nu al met een voorsmaakje. In vijf afleveringen van Love Island Rewind zien we reünies tussen ex-deelnemers. Elke keer komen er twee kandidaten bij elkaar om terug te blikken op hun avontuur bij Love Island. In de eerste aflevering is het meteen de beurt aan Joan en Mert, die het tweede seizoen wonnen.

Love Island Rewind

Ondertussen is het al twee jaar geleden dat we in Vlaanderen nog naar een nieuw seizoen van Love Island konden kijken. In 2019 en 2020 was het programma met een gemengde cast te zien op Play4, maar in 2021 volgde een uitsluitend Nederlandse versie. Nu is het programma dus terug (mét Vlamingen) en is het vanaf 11 juli exclusief te volgen via Streamz.

Om het geheugen van de fans terug op te frissen, besloot Streamz om nu al Love Island Rewind te lanceren. Daarin blikken ex-deelnemers terug op hun tijd bij Love Island en vertellen ze over hoe dat hun leven heeft veranderd. De serie telt vijf afleveringen, waarin telkens twee deelnemers een minireünie houden.

Deelnemers

In de eerste aflevering zijn Joan en Mert te zien. Zij wonnen het tweede seizoen van Love Island en vertellen over hoe ze voor elkaar vielen, de strubbelingen die ze doormaakten en hoe ze elkaar uiteindelijk toch uit het oog verloren. Want de nieuwe partner van één van de twee maakt ook een verschijning. Daarnaast zullen ook o.a. Fabienne, Remco, Imen, Lisa, Eilisch en Gianni hun opwachting maken.

Bekijk de trailer van Love Island Rewind hier:

Love Island Rewind is vanaf nu te zien op Streamz.

Meer
Lees meer...