Remco van ‘Love Island’ toont zijn vriendin met wie hij voor de opnames al aan het daten was

Remco van Love Island heeft een nieuwe vriendin. Al is nieuw hier misschien niet het juiste woord. Want eigenlijk kenden we haar al. Het gaat namelijk om het meisje met wie Remco al voor de opnames van Love Island aan het daten was.

Het was het meest dramatische moment van Love Island, toen uitlekte dat Remco eigenlijk aan het daten was met een meisje uit Nederland. Remco en zijn Love Island-partner Imen werden meteen naar huis gestuurd. Maar daar was het niet meteen raak met de vlam van voor de opnames.

Remco

Na de opnames van Love Island vertelde Remco dat hij niet met open armen ontvangen werd door zijn oude vlam toen hij terugkeerde. Zij had natuurlijk ook naar Love Island gekeken en werd zo geconfronteerd met Remco die het heel gezellig leek te hebben met Imen. In een interview met Grazia zei hij toen daarover: “Ik hoop dat het nog wel wat gaat worden, maar er is heel veel gebeurd, dus het is superlastig.”

Maar uiteindelijk lukte het dus toch om de plooien glad te strijken want nu stelt Remco zijn nieuwe vriendin voor op Instagram. En zo krijgt “de geheime vlam van Remco” eindelijk een naam en een gezicht.

Sophie

Remco Love Island Sophie
Instagram @pinda_kaaz

Met een foto op Instagram maakt Remco het officieel. Op de foto zijn hij en Sophie te zien op het strand. In de caption legt hij alles verder uit. “Na drie of vier keer te hebben afgesproken met Sophie kreeg ik te horen dat ik was gekozen voor de eerste tien deelnemers van Love Island. De keuze was redelijk snel gemaakt want ik en Sooph kenden elkaar pas net en zo’n avontuur als Love Island maak je maar één keer mee.”

Die keuze bleek uiteindelijk niet de juiste. “Hoe langer ik op Love Island zat, hoe meer ik aan haar begon te denken. En tja, we weten allemaal hoe dat is geëindigd. Sociale media schreven dat ik niet op Love Island was voor de liefde en dat ik thuis een vriendin bleek te hebben. Ironisch genoeg heb ik die liefde op Love Island gevonden en is het nu mijn vriendin.” Remco en Sophie zien er alvast dolgelukkig uit op de foto!

Meer
Lees meer...