Joan en Mert van ‘Love Island’ zetten punt achter relatie

Joan en Mert, die vorig jaar het tweede seizoen van Love Island, hebben een punt gezet achter hun relatie. Zo’n twee weken geleden vierden ze nog dat ze één jaar samen waren, maar nu beslissen ze om als vrienden uit elkaar te gaan.

Er lijkt een vloek te hangen boven de winnaars van Love Island. Nadat vorige jaar de winnaars van het eerste seizoen, Aleksandra en Denzel, na iets meer dan een jaar besloten om hun relatie te beëindigen, volgt nu het nieuws dat ook de winnaars van het tweede seizoen, Joan en Mert, alleen verder gaan. Ook hun relatie duurde iets meer dan een jaar.

“Het werkte niet”

Zowel Joan als Mert maakten het nieuws bekend via Instagram waarbij ze ook uitleg geven over de beslissing. Joan deelde een foto en schreef haar boodschap in de caption. “Bij deze willen Mert en ik laten weten dat wij helaas een punt achter onze relatie hebben gezet”, schrijft ze. “Het is even een verdrietige en moeilijke tijd maar wij hebben er vrede mee. Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars maar het werkte gewoon simpelweg niet”, maakt ze ook meteen duidelijk.

Joan heeft ook een boodschap voor Mert. “Mert, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en dat wij een mooie tijd hebben gehad, ook van jou heb ik weer wat geleerd. En ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat en weer verder gaat met jouw eigen dingen in jouw leven. Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.” Ze besluit met een Engelse quote. “It hurts to let go, but sometimes it hurts more to hold on“.

Bekijk hier de Instagrampost van Joan:

“Alles gebeurt met een reden”

Mert deelde zijn boodschap in een foto. “Lieve mensen, Joan en ik willen iets vertellen aan jullie”, staat daarin te lezen. “Namelijk hebben wij beiden de keuze gemaakt om uit elkaar te gaan en elkaar los te laten. We hebben dit samen op een hele volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn.”

“De reden is omdat het simpelweg niet klikte.” Ook hij heeft nog enkele woorden voor Joan. “We hebben heel veel meegemaakt en wil jou ook bedanken voor alle momenten daarvoor want dat neemt niemand ons af. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen, ik heb er heel veel van geleerd en ben volwassen geworden. Ik wens jou het allerbeste in de toekomst en dit typ ik echt uit mijn hart. Nu zie je hoe mooi, maar ook moeilijk liefde kan zijn. Joan, je zit in mijn hart, maar het is tijd om los te laten.”

Op het einde vraagt Mert aan zijn volgers om te respecteren dat hij tijd nodig heeft om de breuk te verwerken. “Alles gebeurt met een reden. Dank jullie wel voor jullie begrip.”

Bekijk hier de Instagrampost van Mert:

Meer
Lees meer...