Left Right
scrollTop top

‘Love Island’-winnaars Joan en Mert openhartig over relatieproblemen


Joan Mert Love Island
© YouTube

Op dit moment blijven er nog twee koppels over van Love Island 2020. Gianni en Eilish en winnaars Joan en Mert. Maar die laatsten spreken nu in een vlog openlijk over de problemen die ze tegenkwamen in hun prille relatie.

Love Island zit er nu al enkele maanden op, maar we moeten niet bang zijn dat we niet meer op de hoogte zijn over hoe het nog gaat met de deelnemers. De meeste van die deelnemers hebben ondertussen namelijk een kanaal op YouTube waar ze hun reilen en zeilen delen met hun fans.

Terug uit het paradijs

En daar horen ook de mindere dingen bij. Want Joan en Mert laten weten dat een relatie hebben niet altijd even perfect is. In hun nieuwste vlog spreken ze openlijk over de problemen waarmee ze al te maken kregen als koppel.

We zagen Joan en Mert op Love Island als een perfect koppel. Maar die Spaanse bubbel en de zon werden ingeruild voor de sociale bubbel en het iets minder goede weer in Nederland. En dat zorgde ook bij Joan en Mert voor een reality check.

Dipje

“We waren op ons dieptepunt vorige week zondag”, vertelt Joan. “Het ziet er natuurlijk altijd heel erg leuk uit tussen ons, maar het is niet altijd koek en ei.” Mert vult aan: “Soms denken we na over de toekomst en stellen we elkaar daar vragen over en dat is soms moeilijk.”

Het is de eerste echte relatie van Mert en dat zorgt soms voor problemen. “We moesten veel praten, want we komen uit die villa, we komen uit die bubbel en hoe gaat het nu dan tussen ons? Want alles is heel anders.” En die gesprekken zijn een beetje dubbel. “Ik vind het leuk dat we over die dingen kunnen en moeten praten, maar het is wel werken zodat we op dezelfde lijn komen te zitten.”

“Het ging best wel een beetje moeilijk tussen ons”, zo bekent Joan. “We moesten allebei wel even nadenken hoe het verder kon met elkaar. Maar aan een relatie moet je altijd werken. We zijn het allebei al lang gewend om alleen te zijn dus is het allemaal wel even wennen.” Mert gaat daarmee akkoord. “Het is alleen maar goed dat we daarover kunnen en durven praten. Want dat verbetert onze band alleen maar en dan weten we ook meer van elkaar. We zijn gewoon eerlijk.” Maar ze bevestigen ook dat ze nog steeds gek zijn op elkaar en dat de plooien nu helemaal gladgestreken zijn.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…