‘Love Island’-reünie zorgt voor nieuwe onthullingen: “Roddels over Feline zijn waar”

Vrijdag vond via Instagram de reünie plaats van de deelnemers van Love Island. Daarbij namen winnaars Joan en Mert contact op met de finalisten van het programma. We kwamen zo te weten dat Gianni en Eilish naast de winnaars het enige koppel waren dat nog steeds samen is. Maar ook Giuliano deed zijn boekje open over Feline.

Feline en Giuliano kenden een woelig traject op Love Island maar haalden uiteindelijk wel de finale. Maar niet lang na het seizoen lieten ze weten dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. Naar eigen zeggen was dat omdat het moeilijk was om hun levensstijlen met elkaar te combineren. Maar nu krijgen we een ander verhaal te horen bij Giuliano.

Feline: “Ik heb een nieuwe vriend”

Feline werd als eerste opgebeld door Joan en Mert en zij liet al weten dat ze sinds hun breuk geen contact meer had met Giuliano. Ze benadrukte ook dat de breuk er kwam door het feit dat zij en Giuliano heel verschillende levensstijlen hebben die onverenigbaar waren met elkaar.

Daarna liet Feline ook weten dat ze ondertussen een nieuwe vriend heeft, maar dat ze daarover in een vlog op haar YouTube-kanaal meer zal vertellen.

Giuliano: “Roddels over Feline zijn waar”

Maar toen Joan en Mert belden naar Giuliano kwam er een heel ander verhaal naar boven. Er deden al langer geruchten de ronde dat Feline, net zoals Remco, een vriend had in Nederland toen ze deelnam aan Love Island. Dat werd eerst ontkent door Feline en Giuliano, maar nu is de waarheid dan toch aan het licht gekomen. “Ik ben er dan achter gekomen at het geroddel wel waar was. En dan snapte ik wel alles”.

Hij laat ook weten dat hij, als hij geweten had dat Feline met Koen terug zou komen van Casa Amor, Marit zou hebben meegenomen naar de villa. Hij heeft ook nu nog steeds contact met Marit. Zo zagen ze elkaar op een feestje, en was het “heel gezellig”.

Giuliano laat weten dat hij nog steeds single is. Maar hij heeft wel genoeg aanbidsters. “Ik heb veel naaktfoto’s gekregen”, zo laat hij weten. Daarnaast heeft hij ook heel wat positieve reacties gekregen op z’n deelname. “Maar als het voorbijkomt en het voelt goed allemaal. Ik sta sowieso voor alles open. Maar ja, ik ben een moeilijke vent hé”.

De volledige reünie van Love Island kan je hier bekijken:

Meer
Lees meer...