Left Right
scrollTop top

Famke Louise en Denzel van ‘Love Island’ verwachten eerste kindje samen


Famke Louise, Denzel Love Island
© Robin Utrecht  / Shutterstock (via isopix), SBS

Onlangs maakten de Nederlandse rapster Famke Louise (22) en Denzel (28) uit het eerste seizoen van Love Island hun relatie bekend. En nu komen ze met nog meer leuk nieuws. Ze verwachten namelijk hun eerste kindje samen. Met een video op Instagram deelden ze het heuglijke nieuws met hun fans.

De geruchten deden al meer dan een half jaar de ronde, maar sinds kort is het officieel: de Nederlandse rapster Famke Louise en Denzel uit het eerste seizoen van Love Island vormen een koppel. En dat is niet alles, want vandaag komen ze met het nieuws naar buiten dat ze hun eerste kindje samen verwachten.

Zwanger

Famke Louise en Denzel kondigden aan dat ze om 14 uur met “groot nieuws” zouden komen. En ze stelden niet teleur. Om klokslag 14 uur deelden ze allebei een video. In die video zijn Denzel en de zwangere Famke Louise te zien op het strand.

In de caption schreef Famke: “Hé kleine, wij houden nu al ontzettend veel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden. Met volle trots kan ik zeggen dat ik moeder word! Samen met jou ga ik dit fantastische avontuur aan en ik had dit met niemand anders gewild, Love you Denzel”. Denzel schreef dan weer: “Klein wondertje van mama en papa. Ik kan mij nu al geen leven meer voorstellen zonder jou. De liefde die ik door mijn lichaam voel stromen is onbeschrijfelijk. Famke, ik had dit met niemand anders gewild, je gaat een geweldige moeder zijn. Ik hou zielsveel van jou. Wij kunnen niet wachten om je vast te houden en nooit meer los te laten. See you soon, je vader.”

Bekijk hier de video van Famke Louise en Denzel:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…