Left Right
scrollTop top

Famke Louise en Denzel van ‘Love Island’ bevestigen relatie


Famke Louise, Denzel Love Island
© Robin Utrecht  / Shutterstock (via isopix), SBS

De geruchten zijn er nu al maanden, maar sinds vandaag is het ook officieel. Denzel, die het eerste seizoen van Love Island won met Aleksandra, vormt nu een koppel met de Nederlandse rapster Famke Louise. Het koppel maakte het nieuws bekend in een dubbelinterview met het Nederlandse magazine Cosmopolitan.

Eind 2020 verschenen de eerste geruchten dat Denzel van Love Island (28) een koppel zou vormen met de Nederlandse rapster Famke Louise (22). Later deelden ze beelden van een romantische date in de wellness, maar nog steeds bleven ze ontkennen dat ze een relatie hadden en hielden ze het bij “gewoon vrienden”. Maar nu maken ze het eindelijk officieel.

Coverstory

Denzel en Famke schitteren deze week op de cover van het Nederlandse magazine Cosmopolitan. Zij kregen de primeur om het koppel uit te horen over hun relatie. In het bijhorende interview kom je alles te weten over hoe ze elkaar leerden kennen en hoe ze de afgelopen maanden samen doorbrachten.

Denzel won het eerste seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van Love Island. Hij deed dat samen met Aleksandra, met wie hij tot een jaar na de opnames een koppel vormde. In oktober 2020 lieten Denzel en Aleksandra weten dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Ze maakten die beslissing omdat ze na een jaar merkten dat ze niet meer bij elkaar pasten.

Famke en Denzel hielden hun relatie maandenlang verborgen op sociale media, maar nu maken ze het ook daar officieel. Beiden deelden ze de cover op hun Instagrampagina met de woorden: “It’s official“.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…