Famke Louise en Denzel van ‘Love Island’ delen beelden van romantische “date”

In de kerstperiode werden Denzel van Love Island en de Nederlandse rapster Famke Louise al samen gespot. Nadien ontkende hun management dat ze een relatie hadden. Maar nu de twee nieuwe beelden delen, lijkt er toch meer aan de hand te zijn.

De winnaars van het eerste seizoen van Love Island, Denzel en Aleksandra, zetten eind vorig jaar een punt achter hun relatie. Sindsdien wordt Denzel gelinkt aan de Nederlandse rapster Famke Louise. Hoewel het management van Famke Louise eerder liet weten dat de twee enkel vrienden zijn, delen ze nu foto’s en filmpjes van een romantisch verblijf in een privésauna.

Privésauna

Denzel Famke Louise
Instagram

Denzel en Famke Louise genoten de afgelopen nacht van een verblijf in een privésauna. Ze deelden allebei foto’s en filmpjes van hun verblijf op hun Instagram Story. Daarbij was te zien hoe ze hete bezoekjes aan de sauna afwisselden met een verfrissende duik in de sneeuw.

Bij de eerste foto schreef Denzel “lil getaway” met een hartje. In de video’s was verder ook te zien dat er rozenblaadjes lagen op het bed in de slaapkamer. Het geheel leek dus wel heel romantisch voor een simpel onderonsje tussen vrienden.

Denzel Famke rozenblaadjes
Instagram
Denzel rollen
Instagram

“Gewoon vrienden”

Nadat Denzel en Famke samen te zien waren tijdens de kerstdagen gaf de rapster via haar management al een statement. “We zijn gewoon vrienden”, zo klonk het toen. Over hun nieuwe tripje is nog geen statement bekendgemaakt.

In januari liet Aleksandra ook al weten dat de mogelijke nieuwe relatie van Denzel haar koud laat. Op de vraag wat ze vond van de beelden van Denzel en Famke Louise met kerst antwoordde ze toen: “Als jullie denken dat ik haar nu ga afkraken, kunnen jullie dat echt vergeten! Ik vind er helemaal niks van eigenlijk. Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening.”

Meer
Lees meer...