Left Right
scrollTop top

Famke Louise reageert op geruchten over relatie met Denzel van ‘Love Island’


Denzel Famke Louise
© VIJF, YouTube

De afgelopen weken doken er geruchten op over Love Island-winnaar Denzel en de Nederlandse zangeres Famke Louise. De twee brachten samen de kerstdagen door waardoor er vermoedens waren dat ze nu een koppel vormden. En nu reageert Famke Louise zelf op deze geruchten.

Na de breuk met zijn Love Island-vriendin Aleksandra leek het er even op dat Denzel de liefde alweer gevonden had. En dat was niet bij een onbekende, maar bij de Nederlandse rapster en zangeres Famke Louise.

Famke Louise en Denzel

Tijdens de kerstperiode verschenen de Nederlandse rapster en zangeres Famke Louise, bekend van hits als Op Me Monnie en Vroom, en Denzel, die vorig jaar Love Island won, meermaals op elkaars Instagram Story. De twee brachten samen met een bevriend koppel kerst door, waarbij ze te zien waren bij een jacuzzi met romantische kaarsverlichting.

Denzel brak recent met Aleksandra, met wie hij de eerste editie van Love Island won. Na hun overwinning op Love Island bleven de twee nog een jaar een koppel, maar enkele maanden geleden maakten ze bekend dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Er was dus geen sprake van ruzie of overspel, ze merkten gewoon dat ze “niet meer bij elkaar pasten”.

“Gewoon vrienden”

Via haar management laat Famke Louise aan RTL Boulevard weten dat zij en Denzel gewoon vrienden zijn. De website nam ook contact op met Aleksandra. “Als jullie denken dat ik haar nu ga afkraken, kunnen jullie dat echt vergeten”, zo klonk het. “Ik vind er helemaal niks van eigenlijk. Ik ken haar niet en haar muziek ook niet, dus ik heb geen mening.”

Famke Louise kwam deze zomer nog onder de aandacht omdat ze deelnam aan de #ikdoenietmeermee-actie. Daarmee riep ze samen met andere bekende Nederlanders op om de coronamaatregelen niet langer te volgen. Enkele dagen later kwam ze al terug op haar woorden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779