Left Right
scrollTop top

‘Love Island’-winnaar Denzel is nu samen met zangeres Famke Louise


Denzel Famke Louise
© VIJF, YouTube

Er doen opvallende geruchten de ronde over Denzel, die vorig jaar het eerste seizoen van Love Island won. Hij zou nu namelijk samen zijn met de Nederlandse rapster en zangeres Famke Louise. De twee brachten samen Kerst door op een romantische locatie.

Denzel en Aleksandra maakten in oktober dit jaar bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. Zij waren in 2019 nog de eerste winnaars van de Vlaams/Nederlandse versie van Love Island. Sindsdien zijn de twee dus weer single, al lijkt Denzel al iemand anders gevonden te hebben.

Denzel en Aleksandra

Het parcours van Denzel en Aleksandra op Love Island liep allesbehalve makkelijk. Zo werd Denzel halverwege het seizoen zelfs naar huis gestemd. Maar toen de kijkers zagen hoe hard Aleksandra hem miste, keerde hij niet veel later al weer terug.

Na Denzels terugkeer was de liefde groter dan ooit en wonnen ze op het einde van het seizoen ook het programma. Maar iets meer dan een jaar later maakte het koppel bekend dat ze als vrienden uit elkaar gingen. Er ging geen ruzie vooraf aan hun breuk, maar ze merkten dat ze “niet meer bij elkaar pasten”.

Famke Louise

Ondertussen lijkt Denzel opnieuw de liefde te hebben gevonden en de gelukkige is geen onbekende. Het gaat namelijk om de Nederlandse rapster en zangeres Famke Louise, bekend van hits als Op Me Monnie en Vroom. Denzel en Famke Louise brachten samen met een bevriend koppel Kerstmis door, waarvan Denzel enkele foto’s deelde op Instagram. Op die foto’s was te zien hoe hij met Famke in een jacuzzi zat terwijl er romantische kaarsjes brandden in de kamer.

Famke Louise kwam deze zomer nog onder de aandacht omdat ze deelnam aan de #ikdoenietmeermee-actie. Daarmee riep ze samen met andere bekende Nederlanders op om de coronamaatregelen niet langer te volgen. Enkele dagen later kwam ze al terug op haar woorden.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…