‘De Bachelor’: Fabrizio blikt terug op omstreden deelname

Fabrizio Tzinaridis hoopte via De Bachelor op Play4 de liefde van zijn leven te vinden. Dat gebeurde uiteindelijk niet, al houdt de Griekse Limburger wel goede herinneringen over aan zijn deelname aan het programma. In The Buzz Magazine blikt hij zo’n twee maanden na de finale van De Bachelor nog eens terug op het avontuur.

De deelname van Fabrizio aan De Bachelor was niet onomstreden. De voormalige, meervoudige Temptation Island-deelnemer wou in het programma zijn reputatie als player afschudden, maar slaagde daar niet echt in. In die voorlaatste aflevering mocht Fabrizio met de drie overgebleven vrouwen op dreamdate en daar had hij met elk van hen seks. Hoewel hij zelf achteraf verklaarde daar geen spijt van te hebben, kwam er vanuit verschillende hoeken wel veel kritiek op. Het was op een bepaald moment zelfs zo erg dat Fabrizio doodsbedreigingen kreeg.

“Het was best overwhelming

Dat alles zorgt er echter niet voor dat Fabrizio spijt heeft van zijn deelname. “Het was geweldig om mee te doen aan De Bachelor. Ik hou ervan om voor de televisie te werken. Het was best overwhelming“, zei hij aan The Buzz Magazine, via Love Reality.

In de slotaflevering van De Bachelor gaf Fabrizio de allerlaatste roos aan Madieke. De 28-jarige Nederlandse haalde het zo van de 21-jarige Margaux. Die laatste maakte duidelijk ook iets los in Fabrizio, maar zijn gevoelens voor Madieke waren naar eigen zeggen sterker. Uiteindelijk werd het zowel met Madieke als met Margaux niets na het programma.

Nog steeds single

“Hoewel mijn avontuur niet eindigde in een sprookje, heb ik wel veel vrienden gemaakt. Ik heb gelukzalige momenten meegemaakt die ik m’n hele leven niet zal vergeten. Ik heb mooie mensen ontmoet, van binnen en buiten. Daarnaast heb ik ook mezelf beter dan ooit leren kennen”, besluit Fabrizio, die laat weten nog altijd single te zijn. “Maar ik sta nog steeds open om de ware te vinden.”

Meer
Lees meer...