‘Love Island’: Amandine verrast met uitspraak over Jules en sluit niet uit dat ze hem misschien een nieuwe kans zal geven

Hoewel ze maar kortstondig een koppel vormden, zijn Amandine (20) en Jules (24) toch twee van de meest besproken deelnemers van het afgelopen seizoen van Love Island. Nochtans verliet Amandine halverwege vrijwillig het programma en haalde ook Jules niet de finale. Maar nu heeft de jonge Vlaamse voor het eerst de deur opnieuw op een kier gezet voor Jules, al zal hij daarvoor wel serieus zijn best moeten doen.

Jules en Amandine waren vanaf 11 juli op Streamz te zien als twee van twaalf oorspronkelijke bewoners van de villa van Love Island België en Nederland 2022. Amandine zorgde daar meteen voor een grote schok bij veel van haar mede-Islanders. De 20-jarige Belgische bekende toen namelijk dat ze nog nooit seks had gehad, iets wat voor velen als een verrassing kwam.

Lisa

Ondanks haar terughoudenheid kreeg Amandine op Love Island al snel een band met Jules. Ze leek steeds dichter naar de 24-jarige Antwerpenaar toe te groeien, tot Casa Amor roet in het eten gooide. Amandine koos achteraf zonder twijfel opnieuw voor Jules, maar hij verkoos nieuwkomer Lisa. Iets wat voor haar als een complete verrassing aankwam, waarna ze dan ook besloot het programma te verlaten. “Zo hoef ik niet meer op zijn gezicht te kijken”, zei ze toen vol overtuiging.

Later kon ze zelf op televisie zien dat Jules al snel spijt kreeg van die beslissing. Met Lisa werd het dan ook niets en stemde hij zelfs hen als koppel uit de finale van Love Island.

Recent nog reageerde Amandine daarop dat voor haar niets had uitgemaakt. “Ik had geen zin om tweede keuze te zijn”, was ze toen duidelijk in haar reactie. Ondertussen is Love Island afgelopen en dus voelde het YouTubekanaal Aftertalk van RumagTV Amandine opnieuw aan de tand. Zowel zij als Jules zijn namelijk nog steeds single.

“Deur staat een heel klein beetje open”

“Ik had niet verwacht dat hij zo snel spijt zou hebben”, geeft ze eerlijk toe, via Grazia. “Ik heb altijd ‘neee’ gezegd, want ik ben geen tweede keuze. Maar aangezien hij er zo slecht van is en hij zelf zegt dat hij een verkeerde keuze heeft gemaakt en Lisa ook van hem afhield in de villa, staat de deur toch een heel klein beetje open. Maar hij moet wel echt z’n best doen”, verraste Amandine.

“Misschien moeten we elkaar in real life leren kennen, als hij terug is”, besluit ze. Al beseft Amandine wel dat het raar zal zijn om Jules na al die tijd terug te zien.

Luister hier naar Amandine over Jules:

Meer
Lees meer...