Drama op ‘Love Island’: Deelneemster verlaat programma na afwijzing

Kijkers van Love Island zijn uiteraard de nodige drama gewoon, maar dit seizoen zorgt toch nog regelmatig voor een extra portie. Vooral sinds de komst van een groep deelnemers uit vorige seizoenen en de terugkeer van Casa Amor is de spanning in de villa te snijden. Voor de jonge Amandine werd het dan ook allemaal te veel. Zij verliet vrijwillig Love Island nadat Jules haar had ingeruild voor nieuwkomer Lisa.

Het huidige seizoen van Love Island België en Nederland is sinds 11 juli in België te zien op Streamz. Toen gingen 12 Nederlandse en Belgische vrijgezellen voor vijf weken naar het Spaanse eiland Gran Canaria. Maar al van bij de start deden dag na dag nieuwe singles hun intrede in de villa, iets wat aanvankelijk veel kritiek opleverde van de kijkers.

Casa Amor

De grootste schok kwam er echter vorige week toen Casa Amor opnieuw zijn intrede deed. Daarbij trokken de mannen naar een aparte locatie en bleven de vrouwen in de vertrouwde villa. Maar daar zijn ze niet alleen. Er doen namelijk nieuwe singles hun intrede. En dit jaar zijn die niet helemaal nieuw, want het gaat op tien kandidaten die eerder al deelnamen aan vorige seizoenen van Love Island.

De afgelopen dagen was het dan tijd voor de herkoppeling na het Casa Amor-avontuur. Daar kwam uiteraard de nodige drama bij te kijken. Heel wat oorspronkelijke deelnemers kozen namelijk voor een nieuwe partner. Zo ruilde Sunita Merijn in voor Mert. Daarnaast besloot Jotti voor Cas te gaan en gunt Yousri Raphaëlle een kans om in de villa te blijven.

Jules en Lisa

De grootste verrassing kwam er echter van Jules. De jonge Antwerpenaar leek namelijk al even een duidelijke klik te hebben met de brave, onschuldige Amandine. Zij wou dan ook verder gaan met hem, maar Jules ruilde haar in voor Lisa. Amandine was duidelijk heel aangedaan door die beslissing en liet die avond al uitschijnen liever te vertrekken, hoewel ze na een stemming van de andere bewoners als single mocht blijven. “Ik zou gewoon willen weggaan, zodat ik Jules niet meer moet zien”, klonk het toen.

Even later bleek het voor Amandine inderdaad te pijnlijk om Jules met Lisa samen te zien en voegde ze de daad bij het woord. “Iedereen zag het wel aankomen, iedereen heeft gezien wat er gebeurd is. Ik zit hier al te diep in om iemand nieuw te zoeken. Nu ben ik dat ook niet aan het doen. Ik heb mezelf opengesteld, maar het is niet de bedoeling hier te blijven als je weet dat er niets meer in zit. Dus ga ik jullie straks verlaten”, zei ze dan ook aan het einde van de aflevering tegen haar medebewoners, waarna ze de villa verliet.

Bekijk hier de beslissing van Jules in Love Island na Casa Amor:

Nieuwe afleveringen van Love Island verschijnen elke avond op Streamz.

Meer
Lees meer...