‘Love Island’: Amandine reageert voor het eerst op onverwachts vertrek

Het is niet ongewoon dat deelnemers is Love Island de villa moeten verlaten. Iemand die vrijwillig uit het programma stapt, is echter wel heel wat minder gebruikelijk. Toch is dat wat Amandine deze week deed. Toen Jules na Casa Amor Lisa boven haar koos, besloot de volgende dag dat ze “niet meer op zijn gezicht wou kijken”. Nu heeft Amandine voor het eerst ook zelf op haar vertrek gereageerd.

Het huidige seizoen van Love Island België en Nederland is sinds 11 juli in België te zien op Streamz. Maar pas vorige week werd het programma echt opgeschud toen Casa Amor opnieuw zijn intrede deed. Daarbij trokken de mannen naar een aparte locatie en bleven de vrouwen in de vertrouwde villa. Maar daar zijn ze niet alleen. Er doen namelijk nieuwe singles hun intrede. En dit jaar zijn die niet helemaal nieuw, want het gaat op tien kandidaten die eerder al deelnamen aan vorige seizoenen van Love Island.

Jules en Lisa

De afgelopen dagen was het dan tijd voor de herkoppeling na het Casa Amor-avontuur. En daar zorgde vooral Jules voor de grootste verrassing. Hij wees Amandine, met wie hij het al van bij de start van Love Island goed kon vinden, af voor nieuwkomer Lisa. De overgebleven singles mochten na de hereniging wel nog twee singles redden en zo kon Amandine aanvankelijk toch in de villa blijven.

Een dag later besloot de jonge Belgische om Love Island toch te verlaten. “Ik heb mezelf opengesteld, maar het is niet de bedoeling hier te blijven als je weet dat er niets meer in zit. Dus ga ik jullie straks verlaten”, zei ze toen bij haar vertrek.

Gesprek voor Casa Amor

In Reality Aftertalk blikte Amandine terug op het avontuur en haar vrijwillige vertrek. “Ik koos ervoor om de villa te verlaten, omdat ik er ergens toch wel dieper in zat dan ik dacht. Niet meteen verliefdheid, maar toch wel iets van gevoel. Ook nu we naar het einde van het avontuur van Love Island neigen, vind ik het nog altijd te snel om te zeggen ‘oh ik ga nu voor een bombshell’”, zegt ze daar.

Amandine geeft toe dat de keuze van Jules na Casa Amor als een verrassing kwam. Voor zijn vertrek hadden ze namelijk juist nog een heel goed gesprek gehad. “Het was wel vrij duidelijk dat we eigenlijk met elkaar doorgingen en dat we eraan gingen bouwen”, klinkt ze. “Maar bij terugkomst bleek dat niet te zijn. So be it.”

Meer
Lees meer...