Is Megan van ‘Temptation Island’ dan toch niet opnieuw samen met Joshua?

De geruchten over Megan en Joshua die opnieuw samen zouden zijn, lijken alweer de vuilbak in te mogen. De twee voormalige deelnemers van Temptation Island brachten samen oudejaar door, maar de foto daarvan is ondertussen terug verwijderd. Bovendien is Megan al kussend gespot met iemand anders.

Twee jaar geleden waren Megan en Joshua twee van de opmerkelijkste deelnemers aan Temptation Island. De toen 18-jarige Megan was met haar toenmalige vriend Kevin afgezakt naar het eiland, maar kreeg na een dag al te horen dat die haar eigenlijk “koekerond” vond. Lang moest ze daarover echter niet treuren want ze vond steun in de armen en in het bed van verleider Joshua. Meteen was de floshua van Joshua ook een begrip.

“Geen label”

Het duo had nadien nog even iets samen, maar ging uiteindelijk elk zijn eigen weg. Sindsdien hebben zowel Megan en Joshua ook al andere relaties gehad. Zo was Megan zelfs even samen met de beste vriend van Joshua.

Maar recent leken de twee elkaar te hebben herontdekt. Megan deelde op nieuwjaar namelijk een foto van hen samen van de avond ervoor. Dat deed de geruchten snel aanwakkeren, al ontkende Joshua het nieuws zelf in HLN. “Ik wil er liever geen label op plakken”, zei hij daar.

Kussen

Megan reageerde nog niet deze berichten, maar maakte op een andere manier duidelijk dat er niets meer is tussen haar en Joshua. Ze verwijderde namelijk de foto van hen samen op Instagram. Bovendien doken er recent beelden op waarop ze kuste met iemand anders. Het account Team Tempa wist daarvan een printscreen te nemen. Wie dan wel de nieuwe vlam van Megan is, is nog niet duidelijk.

Meer
Lees meer...