Joshua had niet alleen seks met Megan op ‘Temptation Island’, maar ook met een verleidster

Dat Joshua op ‘Temptation Island’ seks heeft gehad met Megan dat weet iedereen. Maar nu heeft de verleider, toen hij aan een leugendetector hing, toegegeven dat hij met nog iemand op ‘Temptation Island’ seks heeft gehad. Het zou gaan om een verleidster, maar wie het precies is, wilde de knappe verleider niet kwijt. Iemand een gokje?

Joshua, de verleider die als eerste wist te scoren op Temptation Island, hield het op het Thaise eiland niet bij één verovering. Uit een vragenvuur mét leugendetector blijkt namelijk dat de knapste der verleiders nog een keertje met iemand anders van bil ging tijdens Temptation Island, maar wie zou dan toch de gelukkige zijn?

Leugendetector

Voor de video van Concentrate hing Joshua aan de leugendetector, terwijl Andrea verschillende vragen op hem afvuurde. Die gingen van “Wanneer had je voor de eerste keer seks?” of “Hoeveel bedpartners heb je al gehad?” (14 en 6, overigens, in die volgorde) tot een persoonlijke vraag waarbij de verleider het moeilijk krijgt. Maar we komen ook een paar interessante weetjes over Temptation Island te weten.

Zo laat Joshua weten dat hij écht spijt heeft van zijn gefilmde vrijpartij met Megan en dat zij enorm onder de indruk was van zijn bedprestaties. Maar hij verklapt nog iets. Op het einde zat iedereen op Temptation Island samen en daar heeft Joshua dus nog een keertje kunnen scoren. Deze keer was een verleidster de gelukkige.

Een verleidster

Joshua heeft dus zijn imposante floshua nog een keertje bovengehaald en deze keer was het in het bijzijn van een verleidster. Maar welke verleidster zou het zijn?

Een naam die vaak genoemd wordt, is Laetitia, die hij aan de leugendetector omschrijft als zijn favoriete verleidster. Die ook heel toevallig bij de opnames aanwezig is.

Maar wij vermoeden toch dat het iemand anders is. Aangezien hij haar het “niet wil gunnen” om haar naam te noemen. Dus het zou ons verbazen dat het om zijn favoriete verleidster zou gaan.

Screenshot YouTube

Bekijk hier de volledige video van Joshua aan de leugendetector:

Meer
Lees meer...