Megan en Joshua uit ‘Temptation Island’ vieren oudejaar samen

Zijn Megan en Joshua uit Temptation Island opnieuw samen? Officieel is het nog niet, maar de twee vierden alleszins wel samen oudejaar en lijken dus elkaars knuffelcontact te zijn.

Twee jaar geleden waren Megan en Joshua twee van de opmerkelijkste deelnemers aan Temptation Island. De toen 18-jarige Megan was met haar toenmalige vriend Kevin afgezakt naar het eiland, maar kreeg na een dag al te horen dat die haar eigenlijk “koekerond” vond. Lang moest ze daarover echter niet treuren want ze vond steun in de armen en in het bed van verleider Joshua. Meteen was de floshua van Joshua ook een begrip.

Happy new year

Het duo had nadien nog even iets samen, maar ging uiteindelijk elk zijn eigen weg. Sindsdien hebben zowel Megan en Joshua ook al andere relaties gehad. Zo was Megan zelfs even samen met de beste vriend van Joshua. Maar nu lijken de twee elkaar toch opnieuw ontdekt te hebben.

Op Instagram deelde Megan namelijk een foto met haar en Joshua met daarbij “Happy new year” en een hartje. Meer uitleg krijgen we voorlopig niet. Of de twee echt opnieuw samen zijn is niet duidelijk. Deze zomer liet Megan – toen ze naakt poseerde voor Playboy – nog weten dat haar relatie met Maxence op pauze stond.

Zo vierden Megan en Joshua samen

Meer
Lees meer...