Is Megan van ‘Temptation Island’ samen met een van de beste vrienden van Joshua?

Het zit Megan niet mee op ‘Temptation Island’, na ze harde beelden te zien kreeg van haar vriend Kevin vond ze troost in de armen van Joshua, maar die liet haar op zijn beurt weten dat hij liever vrienden wil bijven. Nu lijkt het echter beter te gaan met Megan. De Oostendse lijkt namelijk de liefde gevonden te hebben. 

Temptation Island is ondertussen bijna spannender naast dan op het scherm. Want nadat Kevin in een love triangle, een gevecht en een sekstape verzeild raakte, is het nu zijn (ex-)vriendin Megan die de geruchtenmolen op gang brengt. De West-Vlaamse, die nu al twee exen heeft op Temptation Island, zou namelijk haar hart opnieuw verloren hebben.

Jochen

De laatste dagen is Megan op Instagram opvallend vaak te zien met ene Jochen Meykens.

De twee gaan samen uit, kijken samen naar series en liggen samen in bed. Dus daar is duidelijk meer aan de hand dan enkel vriendschap. En als er iemand is die wij de liefde gunnen dan is het wel, Megan, wiens hart nu al twee keer gebroken werd op Temptation Island.

Instagram

Vriend van Joshua

Maar wat misschien wel het verwonderlijkste is aan deze prille relatie, is dat Jochen wel heel goed bevriend is met Joshua. Die laatste brak in de afgelopen aflevering van Temptation Island nog Megans hart door te zeggen dat ze enkel vrienden waren. En dat net toen Megan stilletjes over gevoelens durfde praten.

Jochen staat vaak op de foto met Joshua en aan de captions en reacties op de foto’s te zien, zijn de twee best close. Zo noemen ze elkaar “broeder” en posten ze hartjes – jawel, hartjes – onder elkaars foto’s op Instagram. Over een bromance gesproken.

Instagram

Difficult roads

Megan postte ook een foto met een veelzeggende caption op Facebook. “Difficult roads often lead to beautiful destinations“, schreef ze, vergezeld van een hartje.

Zou dit een verwijzing zijn naar de moeilijke tijden die ze had op Temptation Island, om zo tot bij de ware liefde te komen bij de vriend van haar Temptation Joshua?

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

Instagram

Ondertussen heeft Joshua al gereageerd op de relatie van Megan en zijn beste vriend Jochen

Meer
Lees meer...