Megan van ‘Temptation Island’ gaat naakt voor Playboy

Megan van Temptation Island is volledig uit de kleren gegaan voor de Nederlandse editie van Playboy. Megan is voor september de “playmate van de maand” en prijkt zo volledig naakt op de cover van het magazine.

Megan De Saever was ondertussen al twee kaar geleden te zien op Temptation Island. Ze deed daar mee samen met haar vriend Kevin, maar nadat ze door haar vriend “koekenrond” genoemd werd, zocht ze al snel steun bij verleider Joshua. Megan is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zelfzekere vrouw en dat bewijst ze nu met een covershoot voor Playboy.

Megan

https://www.instagram.com/p/CAu3I2lJK5d/

We kennen haar vooral van haar stopwoordje “snap je?” en haar crush op verleider Joshua, maar Megan heeft duidelijk veel meer in haar mars. Zo prijkt ze nu trots en poedelnaakt op de cover van Playboy.

Op een petje na is Megan dus volledig naakt. En oké, ze is ook al naakt gegaan in Temptation Island, maar deze keer gaat het toch om een iets kunstigere versie. De foto voor Playboy werd gemaakt door fotograaf Steven Wolles “zonder wie het niet gelukt was”, zo schrijft Megan onder haar foto op Instagram.

Nieuwe vriend

In een interview met HLN spreekt ze trots over haar cover. “Dit zou ik twee jaar geleden echt niet durven doen hebben”, zo legt ze uit. “Na Temptation Island heb ik een tijdje heel ongezond geleefd. Ik ging constant uit en at continu fastfood. Ik was onzeker, molliger en zat niet goed in m’n vel. Dankzij m’n relatie met Maxence heb ik de knop omgedraaid. Doordat hij veel met fitness bezig was, ben ik ook gezonder gaan eten en beginnen sporten. Hij heeft me daar echt in aangemoedigd.” Ondertussen hebben Megan en Maxence wel een pauze ingelast in hun relatie.

Toch steunt hij haar bij de naaktshoot. “Maxence was ook de enige die op de hoogte was van de shoot voor Playboy. En hij vindt de foto’s erg mooi. Dat geldt trouwens ook voor m’n moeder en zus. Zij zijn altijd trots op me geweest en steunen me volop in alles wat ik doe. Ook via Instagram heb ik heel veel positieve commentaren gekregen.”

Borstvergroting

Megan wil ook nog duidelijk maken aan dat ze niet uitvoerig aan haar lichaam heeft laten sleutelen. “Het klopt niet dat ik alles aan m’n uiterlijk heb laten veranderen”, zo klinkt het. “Ik heb enkel m’n borsten laten vergroten en m’n gebit vernieuwd. M’n gezicht is voor de rest volledig naturel.”

Megan is ook van plan om nog wat meer naturel te gaan. “Ik ben bovendien van plan om m’n boezem opnieuw te laten verkleinen. Nu ik ettelijke kilo’s ben afgevallen, vind ik m’n borsten opnieuw te groot voor m’n lichaam.”

Bekijk hier de cover van Megan voor Playboy:

https://www.instagram.com/p/CEjZuDlpYop/
Meer
Lees meer...