‘Ex on the Beach: Double Dutch’-reünie onthult nieuwe ruzies en break-ups

Het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er alweer een tijdje op. Dit weekend was het dus hoog tijd voor een reünie. In die aflevering waren alle exen aanwezig en deden ze hun boekje open over alles wat er op en naast het eiland was gebeurd.

Wie denkt dat alle drama over is nadat de deelnemers van Ex on the Beach terug de zee induiken, is verkeerd. Zondag was op MTV te zien hoe alle singles uit het achtste seizoen opnieuw samenkwamen om terug te blikken op het avontuur. Maar uiteindelijk blijkt dat het avontuur voor enkelen nog niet helemaal over is.

Zo werd eerder al bekend dat Lakeisha en Taier nu een koppel vormen en dat ook Harrie nog met enkele kandidaten afsprak. Maar tijdens deze laatste aflevering kwamen de kijkers nog veel meer te weten.

Reünie

Net als in eerdere seizoenen zat ook de achtste editie van Ex on the Beach: Double Dutch vol drama. Tijdens het programma waren er twee deelnemers die iedereen van de nieuwste juice moesten voorzien. Dat waren Stevie en Jennifer, die al na de eerste nacht beste vriendinnen leken te zijn.

Ook tijdens de reünie waren het dus zij die verantwoordelijk waren voor de laatste roddels. “Wij hebben zoveel juice, maar sommige dingen zijn niet geschikt voor de televisie”, vertelde Stevie. Toch doet het duo enkele roddels en feiten uit de doeken. “Er was een groepschat, maar Giovanna is eruit gekegeld en Harrie is er zelf uitgestapt”, begon Jennifer.

Roddels

Maar dat was nog maar het topje van de ijsberg, want vervolgens begon Stevie meteen over de ‘seksroddels’. Zo is er iemand die beweert seks te hebben gehad met zowel Joyce, Ayleen, Tess, Anne en nog anderen. Ook Luca en Giovanna zouden nog steeds regelmatig seks hebben. “De laatste keer was zeven uur geleden”, vertelde Luca zelfs.

Daarnaast was er ook koppelnieuws. Zo was al bekend dat Taier en Lakeisha nu een koppel vormen, maar de twee hadden het tijdens de reünie ook over hun toekomstplannen. “We hebben zin in de toekomst en alles wat gaat gebeuren. Misschien zelfs ooit trouwen”, vertelde Lakeisha. Het andere koppel, Lars en Yanne, lijkt al even terug uit elkaar.

Ex on the Beach: Double Dutch: de reünie is te bekijken via mtv.nl

Meer
Lees meer...