Harrie van ‘Ex on the Beach’ brengt eigen single uit

Harrie “de dekhengst” Snijders is niet meer uit de media weg te slaan. Al sinds het vierde en vijfde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch staat hij bekend als grootste playboy van de Benelux. Na het programma kreeg Harrie zijn eigen realityserie, maakte hij nog eens zijn opwachting in het laatste seizoen van Ex on the Beach en heeft hij nu ook zijn eigen datingprogramma. Maar dat vond de realityster nog niet genoeg, want vandaag bracht hij ook een eerste single uit.

Wie dacht dat Harries derde deelname aan Ex on the Beach zijn laatste wapenfeit zou worden, is verkeerd. Hij is ondertussen namelijk druk bezig met zijn eigen datingprogramma én met muziek. Vandaag loste hij in samenwerking met JeBroer, AfroBros, Revie en Dylan Dos Santos zijn eerste single Rechter Handje.

Harrie

Harrie Snijders deed voor het eerst zijn intrede in seizoen 4 van Ex on the Beach: Double Dutch. Dat is ondertussen meer dan vier jaar geleden, maar toch bleef zijn naam in het geheugen gegrift staan. In het vijfde seizoen kwam hij terug en ontpopte Harrie zich meteen tot king van de villa. En daarbij hoorde natuurlijk ook zijn aantrek bij de vrouwen, waardoor hij de bijnaam “de dekhengst” kreeg.

Na zijn Ex on the Beach-avontuur kreeg Harrie zijn eigen realityserie op Videoland. Die kreeg de naam Harrie: Van het Kamp naar de Ring en volgde zijn carrière als bokser. Daarna keerde hij nog terug in het meest recente seizoen van EOTBDD en kreeg hij zijn eigen datingprogramma op TLC.

Muziek

Maar nu zoekt de realityster dus ook andere oorden op. Met de hulp van artiesten JeBroer, AfroBros, Revie en Dylan Dos Santos lanceerde hij vandaag zijn eerste single Rechter Hand. Daarin zingt Harrie zelf en heeft hij het o.a. over zijn tijd bij Ex on the Beach. In zijn tekst noemt hij zichzelf ook “koning van de villa” en zingt hij over de vrouwen die hij heeft gehad.

Beluister Rechter Handje van Harrie Snijders hier:

Meer
Lees meer...