‘Ex on the Beach: Double Dutch’-deelneemster Lynn: “Haatreacties hebben mij veranderd”

Dat deelnemen aan Ex on the Beach je leven kan veranderen, hoeven we niemand meer te vertellen. Maar toch had ex-deelneemster Lynn zich daar waarschijnlijk iets anders bij voorgesteld. Zij kreeg tijdens en na het programma namelijk te maken met heel wat haatreacties. Die kwamen er doordat Lynn in de villa voor nogal wat drama zorgde. In een recent interview vertelt ze hoe ze zich daarbij voelde.

Het is ondertussen al een dikke twee maanden geleden dat het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien was op MTV. Dat seizoen zat, net als de vorige, terug vol drama en lust. En natuurlijk waren er ook een aantal deelnemers die nog meer opvielen dan anderen.

Zo had iedereen het over onder andere Luca en Romée, Stevie en Jennifer én Lynn. Die laatste maakte in de villa al meteen een opvallende eerste indruk. En die indruk was niet altijd even positief. Door haar vele leugens en mentale spelletjes, kreeg ze namelijk heel wat haat van kijkers. En daar heeft ze enorm van afgezien. “Je komt in een negatieve spiraal terecht”, vertelt ze aan medekandidaat Ayleen in haar podcast.

Ex on the Beach

Zoals elk jaar had ook de laatste editie van Ex on the Beach zijn zogenoemde dramaqueens. Dit seizoen waren dat, vooral volgens de kijkers, Ayleen, Romée en Lynn. Zij stonden het vaakst aan het begin van kleine en grotere ruzies. En hoewel Romée en Ayleen vaak kozen voor de hardere aanpak, hield Lynn het vooral bij woorden.

Maar omdat die woorden vaak leidden tot knallende ruzies of soms zelfs vechtpartijen tussen anderen, was Lynn ook niet de populairste kandidaat bij het publiek. In Ayleens podcast Haatcomments met vertelt Lynn nu over hoe ze met de harde commentaren en haatreacties van de kijkers omging.

“Negatieve spiraal”

“Ik ben de laatste tijd echt rustig geworden”, klinkt het bij Lynn. “Ik zag mezelf op tv en heb daarna dus wel degelijk naar een aantal haatreacties geluisterd.” Maar dat die haatreacties er zaten aan te komen, dat had ze ook wel verwacht. “In het begin had ik het er best moeilijk mee, want je blijft in zo’n negatieve spiraal. Dan deed ik alsof het me niets deed, maar ik kreeg er op een bepaald moment zoveel, dat ik na een tijdje wel moest toegeven dat het me ongelukkig maakte.”

Ondertussen lijkt ze eraan gewend. “Nu heb ik zoiets van ‘ja, zeg maar’. Ik vind het ook heel triest dat mensen hun dag beter moet worden door een haatreactie onder mij te zetten”, vertelt ze. “Waar ik wel enorm blij om ben, is het feit dat ik op televisie niemand heb teruggeslagen”, sluit ze nog af. Op die manier kreeg ze toch het gevoel dat de kijkers haar daar niet op gingen afrekenen.

Bekijk de volledige podcast met Lynn en Ayleen hier:

Zelf meedoen aan het volgende seizoen van Ex on the Beach? MTV zoekt kandidaten.

Meer
Lees meer...