‘Ex on the Beach’: Deze kandidaat werd bijna weggestuurd na aanhoudende agressie

Even geleden was het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch te zien op MTV. En net zoals elk jaar zijn er weer heel wat kandidaten die dankzij het programma populair zijn geworden. Een daarvan is Romée, die tijdens het laatste seizoen voor de nodige drama zorgde. Ze stond nogal bekend als “vechtersbaas” en dat zorgde zelfs bijna voor grote gevolgen.

Drama, lust en ruzie: dat is de samenvatting van een gemiddeld seizoen Ex on the Beach: Double Dutch. En dat was ook tijdens het laatste seizoen het geval. Enkele exen zorgden namelijk voor heel wat jaloezie, waardoor er wel eens werd geslagen en geroepen. Vooral deelneemster Romée maakte zichzelf niet echt populair door af en toe eens los te gaan. Het ging zelfs bijna zover dat de deelneemster werd weggestuurd. Dat vertelt ze zelf in een gesprek met YouTuber Nick Eshuis.

Vechtersbaas

Wie het achtste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch op MTV heeft gezien, die weet dat het er soms heftig aan toe ging. Deelnemer Luca (24) zorgde namelijk al sinds de eerste dag voor de nodige jaloezie. Zijn ex Romée kwam als eerste uit de zee en wilde hem graag terug, maar daar leek Luca niet al te happig op. Uiteindelijk ontstonden er meerdere ruzies, soms met gevechten tot gevolg.

De grootste vechtersbaas leek Romée te zijn. Zij vloog iedereen nogal snel in de haren, waarna de productie van het programma haar meerdere waarschuwen gaf. Dat vertelt ze zelf in een YouTube-video. “Ik had niet verwacht dat ik degene zou zijn die zoveel heisa zou maken”, vertelt ze tegen YouTuber Nick Eshuis. “Al lijkt het wel alsof ik elke dag aan het vechten was, dat is niet waar.”

Toch vertelt Romée over hoe ze bijna uit het programma werd gezet. “Op het moment dat Ayleen terugkwam, had ik mijn laatste waarschuwing gekregen. Als ik dan nog een keer zou vechten, moest ik naar huis”, vertelt ze.

Bekijk de volledige video met Romée hier:

Zelf meedoen aan Ex on the Beach? MTV is nu op zoek naar nieuwe kandidaten.

Meer
Lees meer...