‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Jennifer en Stevie doen hun boekje open over andere kandidaat

De laatste aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch zit er al een tijdje op. Dat zorgt er ook meteen voor dat de kandidaten eindelijk open kunnen zijn over hun avonturen. Eerder lieten deelnemers Luca en Stevie al weten hoe de exen worden gekozen, en deze week is Stevie nog eens aan de beurt. Samen met Jennifer hangt ze de vuile was van één bepaalde kandidaat buiten.

In de reeds bekende YouTubeserie MacDate Met van Nick Eshuis hebben weer twee ex-kandidaten van Ex on the Beach: Double Dutch hun boekje opengedaan over het programma. Eerder liet Romée al weten dat ze bijna van het eiland werd gestuurd, maar deze keer is het de beurt aan Stevie en Jennifer, het koningskoppel van het afgelopen seizoen. Zij hebben een duidelijke mening over een van de deelnemers.

Jennifer en Stevie

Net als in eerdere seizoenen zat ook de achtste editie van Ex on the Beach: Double Dutch vol drama. Tijdens het programma waren er twee deelnemers die iedereen van de nieuwste juice moesten voorzien. Dat waren Stevie en Jennifer, die al na de eerste nacht beste vriendinnen leken te zijn.

De twee groeiden meteen uit tot een graag gezien duo bij het publiek. Tijdens de reünie die enkele weken geleden online kwam, mochten ze dan ook samen opdraven. Ze deelden de laatste roddels, spraken over geheime relaties en gaven hun mening over bepaalde deelnemers.

Reünie

In een nieuw interview met YouTuber Nick Eshuis vertellen Stevie en Jennifer over een voorval tijdens die opnames. Tijdens de MacDate vertelt het duo namelijk dat ze allebei boos zijn op één ex-kandidaat uit het programma, namelijk Tcheutche. Hij was maar even te zien in het programma, maar kroop blijkbaar tijdens de reünie pas echt onder de huid van het duo.

“Ik heb de reünie nog niet gezien”, vertelt Stevie. “Dus ik weet niet wat er allemaal is uitgezonden, ik weet wel dat ik echt op hem ben geflipt.” Ook Jennifer had er haar bedenkingen bij. “Ik snap niet waarom hij zo deed, alsof hij gewoon stoer wou doen voor de camera.”

Maar blijkbaar gebeurde er tijdens die reünie nog meer. Jennifer was namelijk met Tcheutche meegereden naar de opnames, maar daarna heeft hij haar volledig laten zitten. “Ze zijn samen heen gereden, niks aan de hand, en de camera’s gaan draaien en hij switcht 360 graden. Daarna kwam zij niet thuis hé, hij heeft haar laten staan”, vertelt Stevie. Uiteindelijk heeft MTV Jennifer terug thuisgebracht.

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...