Deelnemen aan ‘Ex on the Beach’? Ex-kandidaten delen enkele tips

Het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit er ondertussen al enkele maanden op. Enkele deelnemers deden al hun boekje open over hun deelname en wat voor invloed die had op hun verdere leven. Dat doen nu ook Lakeisha en Taier in een nieuwe YouTube-video. Daarin willen ze vooral toekomstige deelnemers tips geven over hoe ze zich moeten gedragen op het eiland.

De zender MTV komt binnenkort met een nieuw (negende) seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch en is daarvoor nog steeds op zoek naar kandidaten. Maar voordat je je inschrijft, willen enkele ex-deelnemers toch een aantal tips delen. Tijdens een Q&A op hun gloednieuw YouTube-kanaal geeft het duo Lakeisha en Taier alvast advies.

Lakeisha en Taier

Zoals elk seizoen spoelden er in het vorige seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch weer heel wat onverwachte exen aan op het strand. Een van de eerste exen was Taier en pas later kwam ook Lakeisha er nog bij als extra.

De twee leken elkaar tegen het einde van het programma te vinden en spraken ook in Nederland verder af. Ondertussen zijn de twee al enkele maanden een koppel en spreken ze zelfs over samenwonen. En daar hoort natuurlijk ook een eigen YouTube-kanaal bij. Onder de naam TACOTIME postte het duo onlangs hun eerste video.

Tips

In die eerste video beantwoordden ze meteen enkele vragen van kijkers en fans van de realityshow. Een van de meest opvallende vragen was zonder twijfel: “Hebben jullie tips voor een EOTB-deelname, waar moet ik rekening mee houden?”

Daarop hebben de twee natuurlijk meteen een antwoord klaar. “Er zijn niet echt dingen waarvoor je je moet voorbereiden of wat je moet weten”, vertelt Taier. “Je moet dat gewoon doen en ervaren en sterk in je schoenen staan”, gaat ze verder. Lakeisha gaat daarop verder. “Dat laatste is belangrijk, want je komt in een groep met typetjes. Daar moet je je weg in vinden.” Uiteindelijk leggen de twee toch de nadruk op het zijn van jezelf en niet willen veranderen voor de televisie.

Bekijk de volledige Q&A met Lakeisha en Taier hier:

Zelf deelnemen aan Ex on the Beach? Klik dan hier voor meer informatie.

Meer
Lees meer...