‘Ex on the Beach: Double Dutch’-kandidaten geven update over relatie

Het achtste seizoen van Ex on the Beach zit er al even op. En zoals dat hoort, was er ook dit seizoen heel wat drama en ruzie. Maar daarnaast vonden twee kandidaten er ook de liefde. In de laatste aflevering was al te zien hoe Lakeisha en Taier het goed met elkaar konden vinden en later maakten ze ook hun relatie bekend. Nu geeft Lakeisha via Instagram een update.

Voor het eerst in lange tijd heeft Ex on the Beach voor een langdurige relatie gezorgd. Het programma staat vooral bekend om de losbandige kandidaten die enkel uit zijn op plezier en seks, maar dat was deze keer dus anders. Taier en Lakeisha leerden elkaar tijdens de reis beter kennen en besloten het in Nederland met elkaar te proberen. En die relatie lijkt nog steeds van een leien dakje te lopen.

Taier en Lakeisha

Zoals elk seizoen spoelden er in Ex on the Beach: Double Dutch weer heel wat onverwachte exen aan op het strand. Dit achtste seizoen begon met acht singles, maar die werden dus al snel aangevuld door andere, en soms hevige, figuren. Een van de eerste exen was Taier en pas later kwam ook Lakeisha er nog bij als extra.

In de laatste aflevering was al te zien dat de twee het goed met elkaar konden vinden. Tijdens hun dubbeldate met Romée en Luca besloten ze het ook uit te spreken. Ze wilden elkaar beter leren kennen en spraken af om elkaar thuis, in Nederland, vaker te zien. Dat deden ze uiteindelijk dus ook, want kort na de laatste aflevering postte Lakeisha een foto op Instagram met bijschrift: “Het is officieel, mijn liefste wifey.”

Update

Die relatie blijkt nog steeds goed te gaan. Gisteren liet Lakeisha via Instagram weten dat zij en Taier ondertussen een halfjaar samen zijn.

“Ik ben super dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen op zo een onverwacht moment. Ik ben benieuwd naar alle mooie dingen die we nog samen mogen beleven”, schreef ze bij een reeks foto’s met Taier. Op die post antwoordde Taier met “Dankbaar voor jou! Op naar nog meer, zin in alles wat komen gaat samen met jou! I love you.”

Meer
Lees meer...