‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze oude bekende zou terugkeren in het nieuwe seizoen

Dat er een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit aan te komen, was al even bekend. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. Wanneer het seizoen precies uitkomt is niet bekend, maar een oude bekende zou alvast zijn opwachting maken.

Het lijkt een terugkerende factor te zijn in Ex on the Beach: Double Dutch, maar ook dit jaar zou een oude bekende opnieuw opduiken in het nieuwe seizoen. Vorig jaar zagen we nog hoe Harrie ‘de hengst’ opnieuw probeerde om de koning van de villa te worden, maar volgend seizoen zou die hoofdrol zijn weggelegd voor Elias Giannoccaro.

Seizoen 9

Al sinds 2016 komt MTV jaarlijks (of zelfs vaker) met een seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. In die zes jaar zijn er al acht seizoenen verschenen en volgend jaar komt daar dus ook nog een negende bij. In de voorbije edities zagen de kijkers al verschillende vrijgezellen passeren, maar waren er ook een aantal die al meerdere keren op het strand verschenen.

Dat zou ook in het komende seizoen opnieuw het geval zijn. Seizoen 9 zou, volgens Juice Channel, dit jaar nog worden opgenomen op Gran Canaria. Wanneer de nieuwe afleveringen precies zullen verschijnen, is nog niet bekend.

Oude bekende

Maar wat volgens diezelfde bron wel al zeker is, is een terugkeer van oude bekende Elias. Elias deed eerder al mee aan het programma en was voor het eerst te zien in het vierde seizoen. Toen zette hij zichzelf al meteen op de kaart als “de man met de ketting”.

Die ketting was weggelegd voor zijn droomvrouw, maar uiteindelijk kregen meerdere deelneemsters hem om de hals. Ook in het vijfde seizoen, de zogezegde All Star-editie, zagen we Elias nog terug als ex van Yasmine. En nu zou hij dus ook in het negende seizoen terugkeren. Het is nog niet duidelijk of hij een van de originals zal zijn of een van de exen.

Bekijk de post van Juice Channel hier:

Bron: Instagram @JuiceChannel
Meer
Lees meer...