Yasmine uit ‘Ex on the Beach’ en ‘Temptation Island’ was nog getrouwd tijdens eerste deelname realityprogramma

Wie wel eens naar realityprogramma’s kijkt, die weet zonder twijfel wie Yasmine Pierards is. Yasmine deed haar intrede in Temptation Island in 2018 en was daarna ook te zien in Ex on the Beach Double Dutch als ex van Mezdi, die ze eerder bij Temptation leerde kennen. Maar tijdens die eerste deelname bleek Yasmine getrouwd te zijn. Dat laat ze zelf weten in een podcast.

Dat de deelnemers aan Temptation Island en Ex on the Beach: Double Dutch vaak overlappen, is voor liefhebbers van realityprogramma’s geen verrassing meer. Een van de deelnemers die in beide programma’s te zien was, was Yasmine. Zij vertelt in de podcast Secret Society nu over hoe ze die deelnames heeft beleefd. En daar hoort ook een bizar geheim bij.

Getrouwd

“Mijn vrienden hadden me voor de grap ingeschreven”, vertelt Yasmine wanneer haar wordt gevraagd over haar deelname aan Temptation Island in 2018. “Maar ze bleven me bellen, dus uiteindelijk ben ik dan maar gegaan”, gaat ze verder.

In de podcast vertelt Yasmine nu ook dat ze eigenlijk nog in een relatie zat toen ze vertrok voor de opnames van Temptation Island. Meer nog, ze was zelfs getrouwd. “Een scheiding duurt lang. En ik dacht dat ik niets meer te verliezen had, dus ging ik gewoon.”

Ex on the Beach

Uiteindelijk werd Yasmine een van de meest besproken figuren in dat seizoen van het programma. Ze werd door velen zelfs de psycho queen genoemd en die status versterkte ze ook nog eens tijdens haar deelnames aan Ex on the Beach: Double Dutch in 2018 en 2019.

Tijdens haar eerste deelname aan Ex on the Beach kwam ze als ex van Mezdi uit de zee en maakte ze meteen duidelijk dat ze geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken. Het jaar erna kwam ze terug in de All Star-editie.

Bekijk het volledige interview met Yasmine hier:

Meer
Lees meer...