Zwanetta uit ‘Temptation Island’ doet boekje open over productie

Hoewel de deelnames van Zwanetta aan Temptation Island en Temptation Island: VIPS al dateren uit 2018 zullen veel kijkers van de programma’s haar zeker nog herinneren. In een vlog op YouTube blikt de Nederlandse verleidster nu terug op die periode en dat blijkt niet altijd positief te zijn.

In 2018 maakten België en Nederland kennis met Zwanetta Meyer, ook wel bekend als Zwanetta Fox. De Nederlandse nam toen namelijk deel als verleidster aan het tiende seizoen van Temptation Island. Daar viel ze meteen op met haar wilde bruine krullen. Vooral Mezdi, die toen samen was met Daniëlle, viel voor haar charmes. Zo probeerde hij meermaals met Zwanetta aan te pappen buiten het zicht van de camera’s, onder andere in de zee.

Na het programma bleef Zwanetta in de media. Zo verbaasde ze eerst iedereen door te onthullen dat haar wulpse krullen eigenlijk een pruik waren. Later vertelde ze ook openlijk over haar borstvergroting en schaamlipcorrectie. De Nederlandse influencer was ook onder andere te zien in de videoclip van het nummer Traag van Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie.

Temptation Island VIPS

Dat alles zorgde ervoor dat het niet lang duurde voor Zwanetta haar wederoptreden maakte in Temptation Island. Deze keer deed ze dat als verrassende extra verleidster in de VIP-versie van het programma.

In een YouTubegesprek en podcast op het kanaal van influencer Daelorian blikt Zwanetta terug op beide deelnames en die ervaring blijkt heel verschillend te zijn. “Ik zou de eerste Temptation Island echt wel over kunnen doen, maar aan de VIPS zou ik echt niet meer meedoen”, is ze eerlijk.

“De tweede keer werd ik gevraagd. Ik twijfelde omdat het best wel snel achter elkaar was. Maar toen zeiden dat het een andere editie was, een VIPS-editie. En ze zeiden dat het in Mexico was. Ja, ik hou van reizen dus dacht ik ‘Waarom niet? Wat heb ik te verliezen?'”, legt ze uit.

Pruiken

Maar uiteindelijk bleek Temptation Island VIPS niet te verlopen zoals ze had gehoopt. “Ik heb problemen gehad met de productie. Het stond me niet aan hoe mensen met je omgaan. Als er afspraken van tevoren worden gemaakt, en die worden niet nagekomen … Ik ben iemand die niet houdt van onrecht, dus als jij afspraken maakt en dan iets anders zegt? Sorry, dan ben ik ook geen leuke meid meer.”

Zo zou de productie van Temptation Island VIPS er hebben op aangedrongen dat Zwanetta opnieuw haar pruik met donkere krullen meenam en aandeed. Zelf wou ze echter ook andere pruiken meedoen. Tijdens het programma zette ze op een bepaald moment ook een van die andere pruiken op, tot ergernis van de productie.

Niet betaald

Ook zou er een discussie over geld geweest zijn. Zwanetta wilde namelijk betaald worden als VIP-verleidster, zeker na de pruikdiscussie. De productie liet echter weten dat niemand betaald werd, iets wat niet bleek te kloppen. “Later kwam ik er achter dat meer dan de helft wél betaald werd”, blikt ze terug.

Bekijk hier het gesprek met Zwanetta:

Meer
Lees meer...