Draagt verleidster Zwanetta een pruik op ‘Temptation Island’? Eigenlijk is ze … blond

Draagt verleidster Zwanetta een pruik op ‘Temptation Island’? Eigenlijk is ze … blond

Zwanetta uit ‘Temptation Island’ staat bekend voor haar zwarte krullenbos, maar de zwoele verleidster is eigenlijk een blondine. Dat liet ze zelf weten op haar Instagram Story. Maar blond en zwart zijn niet de enige haarkleuren die Zwanetta al heeft gehad. 

De Nederlandse Zwanetta is nu al een van de meest besproken verleidsters van het nieuwe seizoen van Temptation Island. En dat heeft niet alleen te maken met haar naam. De 20-jarige danseres valt namelijk bij zowat alle mannen in de smaak. En daar zitten haar verleidelijke zwarte krullen zeker ook voor iets tussen.

Pruik?

Op Twitter stelden verschillende mensen zich tijdens de eerste aflevering van Temptation Island de vraag of de krullen van Zwanetta wel echt zijn. Het woord pruik viel meermaals.

Maar nu heeft Zwanetta ook zelf gesproken over haar krullenbos.

“This is me”

Om te antwoorden op alle vragen die ze krijgt over haar kapsel, postte Zwanetta zelf een duidelijk antwoord op haar Instagram Story.

De Nederlandse danseres postte een oude foto van haar met twee blonde dotjes met de boodschap. “Om even alle vragen in één keer te beantwoorden. Dit ben ik met mijn natuurlijke haar.”

Bij de foto schreef ze ook een verklaring waarom ze op Temptation Island dan verschijnt met een weelderige zwarte krullenbol.

“Ik kan gewoon niet te lang met één soort kapsel lopen en om mijn eigen haar te laten groeien draag ik beschermende haarstijlen, zoals vlechtjes, extensions en pruiken.”

Helemaal toegeven dat haar zwarte krullenbos een pruik is, doet de Nederlandse verleidster niet. Maar helemaal natuurlijk is het duidelijk niet als je weet dat ze eigenlijk een blondine is.

Alle kleuren van de regenboog

Maar een zwarte krullenbol is nog niet eens de meest extreme haarstijl die Zwanetta al heeft gehad. Op haar Instagram-profiel valt duidelijk te zien dat de verleidster maar al te graag experimenteert met verschillende haarkleuren en -stijlen.

Screenshot Instagram zwanettameyer

Zo heeft Zwanetta al bruin golvend haar gehad:

Maar ook blonde vlechtjes:

Of wat dacht je van knalgeel?

En tot slot roze vlechtjes:

En die roze vlechtjes heeft ze volgens haar laatste Instagram Story nu opnieuw:

Instagram zwanettameyer

Wat is jouw favoriete Zwanetta-look?

Gesponsorde artikelen