Left Right
scrollTop top

Deze verleidster uit ‘Temptation Island’ ging ook voor een borstvergroting en toont trots het resultaat


Deze verleidster uit ‘Temptation Island’ ging ook voor een borstvergroting en toont trots het resultaat

Plastische chirurgie en ‘Temptation Island’ blijft een gouden combinatie. Ook verleidster Zwanetta ging enkele weken geleden langs bij de plastische chirurg voor een borstvergroting. Op Instagram toont ze nu het resultaat.

Zwanetta was tijdens het afgelopen seizoen van Temptation Island een van de meest opvallende verleidsters, zelfs zonder echt iemand aan de haak te slaan. Niet alleen haar naam viel meteen op, ook haar toplessavontuur met Mezdi en haar pruik werden veel besproken door de fans van het VIJF-programma.

Maar blijkbaar was de Nederlandse danseres nog niet helemaal tevreden over haar uiterlijk. Daarom trok ze begin juni naar de plastische chirurg voor een borstvergroting. Dat deed ze niet bij Diana Gabriels, de geliefkoosde praktijk van veel van haar Temptation Island-collega’s. Essential Aesthetics, een ‘Anti-Aging & Injectables Clinic’ in Den Haag, was de plaats van afspraak. Die praktijk mag ook Laetitia uit Temptation Island tot zijn klanten rekenen.

Instagram @zwanettafox

Nieuws borsten op Instagram

5 juni ging Zwanetta in het ziekenhuis onder het mes. Een dag later liet ze op Instagram al weten dat de operatie goed geslaagd was. “1 dag na de operatie: ik voel me erg goed, nog wel een beetje stijf, maar ben zo blij dat ik in zo’n zorgzaam team terecht ben gekomen!”, schreef de voormalige verleidster toen.

Nu, drie weken later, toont Zwanetta op Instagram het resultaat. “Love my new titties“, begint de Nederlandse haar post. “Hier dan het resultaat van mijn borstvergroting na 3 weken. Elke dag vind ik ze steeds mooier en goed bij me passen. Alleen de eerste week heb ik een beetje pijn ervaren maar geen pijn die niet te verdragen is. Ik heb goed mijn rust gepakt waardoor ik ook niet te veel last heb gehad. Ik kan niet wachten om weer zonder bh rond te lopen met mijn nieuwe vriendinnen. Ik ben ook echt super mooi en netjes gehecht de littekens zitten ook mooi onderzichtbaar (sic) onder de borstplooi.”

Instagram @zwanettafox

Ook nieuwe lippen

Haar borsten zijn overigens niet het enige lichaamsdeel dat Zwanetta liet vergroten. Gisteren kon je op haar Instagram ook live volgen hoe ze haar lippen liet opspuiten. Dat was voor de Temptation Island-deelneemster niet de eerste keer. Enkele maanden geleden ging ze, net als veel collega’s uit het programma, al eens langs bij de dokter voor vollere lippen. Omdat zo’n fillers maar enkele maanden zichtbaar blijven, was er dus een nieuwe ingreep nodig.

Ondertussen is Zwanetta ook druk bezig als danseres. Zo is ze te zien in de clips van heel wat Nederlandse rappers, zoals Lil. Kleine en recent nog bij Valsbezig. Daarnaast keert ze ook even terug naar het programma dat haar bekend maakte en duikt ze, net als Alex, Niels en Rosanna, op in Temptation Island VIPS.

Instagram @zwanettafox

Bekijk hier het resultaat van de borstvergroting van Zwanetta:

Instagram @zwanettafox

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308