Deze ex-deelnemers van ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ zijn nu een koppel

Deelnemers van aan realitydatingshows lijken na hun programma vaak collega’s uit andere, gelijkaardige guilty pleasures tegen te komen. Dat blijkt nog maar eens uit een nieuw koppeltje dat zich aan ’t vormen is. Rowéna, uit het eerste zien van Love Island, en Mezdi, uit Temptation Island 2018 en later ook Ex on the Beach, zouden namelijk al enige tijd aan het daten zijn.

Mezdi

Mezdi ging bijna drie jaar geleden op Temptation Island “de ultieme relatietest” aan met zijn toenmalige vriendin Daniëlle. De Nederlander leek zich aanvankelijk vooral te bezig te houden met het wijzen van eilandbewoners Tim en Kevin op hun fouten. Maar als snel bleek dat sneaky Mezdi ook niet altijd even braaf was. Eerst richtte hij zijn pijlen op Laetitia om vervolgens de zee in te duiken met Zwanetta. Nog iets later dook hij het bed in met Denise. Maar uiteindelijk bleek het na het programma vooral Yasmine te zijn die hem had verleid.

Rowéna

Rowéna vertrok dan weer als vrijgezel naar Love Island en moest zich dus aanvankelijk niet inhouden. Als snel viel ze echter voor de charmes van Stenn. De twee vormden dan ook een koppel, al was dat van in het begin woelig. Ook na het programma bleven de twee een knipperlichtrelatie hebben, tot het in november vorig jaar tot een definitieve breuk kwam tussen Rowéna en Stenn. Daarmee waren ze meteen ook het laatste koppel van Love Island 2019 dat uit elkaar ging.

Volgens de website Love Reality zouden de twee elkaar nu gevonden hebben en al enige tijd aan het daten zijn.

Mezdi uit Temptation Island en Rowéna uit Love Island – Bron: SBS
Meer
Lees meer...