Left Right
scrollTop top

Deze twee ‘Temptation Island’-deelnemers zullen binnenkort aanspoelen in ‘Ex On The Beach Double Dutch’


Deze twee ‘Temptation Island’-deelnemers zullen binnenkort aanspoelen in ‘Ex On The Beach Double Dutch’

Het nieuwe seizoen van ‘Ex On The Beach Double Dutch’ is al even aan de gang en de ene ex na de andere spoelt aan op het strand. Maar bij de volgende nieuwkomers zullen er twee bekende gezichten te zien zijn. Twee mensen die we al eens te zien kregen in ‘Temptation Island’.

Ex On The Beach Double Dutch en Temptation Island, het is een match made in heaven. Vorig jaar spoelde Alex aan op het strand en ook Chiara was al te zien in de twee “datingprogramma’s”. Dus konden de Temptation Island-deelnemers ook dit jaar niet uitblijven.

Mezdi en Yasmine

Niemand minder dan verleidster Yasmine en koppelhelft Mezdi, die allebei te zien waren in het laatste seizoen van Temptation Island zullen in een van de komende afleveringen aanspoelen op het strand in Ex On The Beach Double Dutch. Ondertussen is Ex On The Beach al bemand door de acht starters, aangevuld met een handjevol exen, maar daar worden nu dus oude bekenden aan toegevoegd.

Yasmine is natuurlijk een Limburgse en ook Elias, die nu al op het eiland te vinden is, komt uit die streek. Wij vermoeden dus al dat Yasmine de ex zal zijn van Elias. Met wie ze, zoals we in de intro al kunnen zien, kust op een romantische date.

Maar het kan natuurlijk ook dat Mezdi de eerste is die aanspoelt. Hij woont in Groningen en da’s niet zo ver van Leeuwarden, waar Lena vandaan komt. Het kan dus zeker ook zijn dat Mezdi en Lena een verleden hebben samen. Of Mezdi weer met een “topless dame in de zee” te vinden zal zijn, weten we nog niet. Maar hem kennende zal hij de bloemetjes weer flink buiten zetten.

Koppel?

De kans is groot dat Mezdi of Yasmine als eerste zal aanspoelen op het Ex On The Beach Double Dutch-strand en dat de andere dan zal aanspoelen als ex van deze Temptation Island-alumnus. Er werd begin dit jaar sterk gespeculeerd over een relatie tussen de twee, die op Temptation Island eigenlijk maar weinig met elkaar te maken hadden.

Ze werden vaak samen gespot en verschenen geregeld op elkaars Instagramprofiel. En ook op het einde van Temptation Island werd er vermeld dat ze het wel héél gezellig hadden samen. Op Ex On The Beach Double Dutch zal daar sowieso wel meer over verteld worden.

In deze video zijn Mezdi en Yasmine te zien samen met de andere deelnemers van Ex On The Beach Double Dutch:

Instagram Yasminpierard

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339