Is dit het bewijs dat Mezdi van ‘Temptation Island’ een relatie heeft met deze verleidster?

Is dit het bewijs dat Mezdi van ‘Temptation Island’ een relatie heeft met deze verleidster?

Mezdi is een van de mannen die op ‘Temptation Island’ het snelst een grens overschreed. Hij liet op de tweede avond Laetitia al aan z’n oor knabbelen en verdween niet veel later “met een topless dame in de zee”. Maar nu lijkt het erop dat de Nederlander gezwicht is voor een andere verleidster. 

Het koppel Mezdi en Daniëlle was eigenlijk al vanaf de eerste avond op Temptation Island gedoemd om te falen in de relatietest. Op avond één was Mezdi al niet meer weg te slaan van verleidster Laetitia en Daniëlle viel ten prooi aan verleider Fabrizio. Mezdi lijkt de laatste weken tot inkeer te zijn gekomen en spreekt op Temptation Island alleen nog maar over zijn Daniëlle. Maar tevergeefs zo lijkt nu, want Mezdi zou een relatie hebben met een verleidster.

Niet wie je denkt

Mezdi lijkt dus een relatie te hebben met een verleidster, maar het is niet de verleidster die je op het eerste zicht zou verwachten.

Mezdi was de eerste dagen op Temptation Island niet weg te slaan van verleidster Laetitia en enkele dagen later dook hij in zee met Zwanetta. Die laatste zwempartij werd natuurlijk onsterfelijk gemaakt door Tim die het nodig vond om de rest van de verleidsters over dit tafereel in te lichten met de woorden: “Mezdi is met een topless dame in de zee!” Nog wat later switchte Mezdi opnieuw van prooi en verdween hij in de kamer van Denise, waarna er kusgeluiden te horen waren. En er werd ook wel degelijk gekust in die kamer, want Mezdi viel door de mand toen hij aan de leugendetector hing.

Maar nu lijkt hij toch gevallen te zijn voor de charmes van een andere verleidster, eentje met wie hij op Temptation Island opvallend weinig contact had.

Yasmine

Als Mezdi niet over de banen aan het scheuren is of vlucht van de politie, wordt de Nederlander de laatste tijd opvallend vaak samen gespot met de Vlaamse verleidster Yasmine. De Limburgse is op Temptation Island vooral de BFF van Kevin, maar lijkt nu overgeschakeld te zijn op Mezdi.

Instagram yasminepierards

Dat maakte ze duidelijk in een Story op Instagram. Yasmine postte daar afgelopen nacht een foto van een halfnaakte Mezdi die op haar schoot aan het slapen was.

Ook niet onbelangrijk: aan de locatiestempel te zien, bevond Yasmine zich op het moment dat de foto genomen werd in Heerenveen, Nederland. Toevallig de plaats waar Mezdi woont. Dus de verleidster bleef naar alle waarschijnlijkheid ook slapen bij Mezdi.

Instagram yasminepierards

Kevin en Chloë

Zo is Mezdi al de tweede man die na Temptation Island dit jaar met een verleidster naar huis vertrok in plaats van met zijn vriendin. Eerder raakte namelijk bekend dat Kevin, die naar Temptation Island kwam met zijn toenmalige vriendin Megan, nu een relatie heeft met verleidster Chloë.

Megan vond op haar beurt de liefde bij Jochen, de beste vriend van verleider Joshua. Zo zie je dus maar, Temptation Island is een plaats waar veel relaties stuklopen, maar waar je dus ook de liefde kan vinden.

Instagram kevinmalengier

Gesponsorde artikelen