Ex-deelnemer ‘Ex on the Beach’ haalt uit naar Harrie ‘de hengst’ Snijders

De voorbije jaren zijn er in de verschillende seizoenen van Ex on the Beach al heel wat deelnemers de revue gepasseerd. Terwijl sommige deelnemers vaak op de achtergrond verdwenen, speelden anderen de hoofdrol. Een van die hoofdrollen was in twee seizoenen zonder twijfel weggelegd voor Harrie Snijders. Hij werd later zelfs ‘de hengst’ genoemd, al is dat volgens een andere ex-deelnemer niet echt terecht.

Elk seizoen van Ex on the Beach heeft zijn haantje de voorste. In het derde seizoen van het programma was dat Jorden Lorenzo. Hoewel kijkers eerst dachten dat Jorden geen groot succes zou hebben bij de vrouwen, bleek hij uiteindelijk een van de meest gegeerde vrijgezellen in de villa te worden. Om die reden vergelijken velen hem nu met die andere populaire vrijgezel, Harrie. Maar die vergelijking hoort Jorden dus niet graag.

Ex on the Beach

Hoewel Jorden Lorenzo (seizoen 3) en Harrie Snijders (seizoen 4) elkaar niet zijn tegengekomen tijdens het programma, worden ze toch vaak vergeleken. Elk seizoen van Ex on the Beach zien de kijkers een aantal populaire deelnemers. Zo is er bij de mannen vaak één ‘uitverkorene’ die op de meeste aandacht van de vrouwen kan rekenen.

In het derde seizoen was dat zonder twijfel Jorden. Hij scoorde tijdens zijn eerste en enige deelname al meteen goed bij het andere geslacht en werd ook door het publiek meteen geliefd. Bij Harrie ging dat iets minder vlot. Hij deed voor het eerst mee in het vierde seizoen, maar werd pas de populaire ‘dekhengst’ in het vijfde seizoen.

Vergelijking

Dat zorgt ervoor dat Jorden de vergelijkingen tussen hem en Harrie niet vindt kloppen. “Bij mij ontplofte het al meteen”, vertelde Jorden aan Date Night Talkshow. “Harrie was tijdens zijn eerste deelname nog met niemand naar bed gegaan. Daarna is hij beginnen smeken bij meisjes.”

“Het eerste seizoen dat hij meedeed, keek niemand naar hem om. Na dat seizoen heeft hij wel een paar meisjes gehad, en die kwamen dan het volgende seizoen terug als exen. Dat is het grote verschil tussen hem en mij”, sluit hij af.

Bekijk het fragment uit Date Night Talkshow hier:

Meer
Lees meer...