‘Ex On The Beach: Double Dutch’ stelt deelnemers nieuw seizoen voor

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ komt binnenkort terug. Maar we weten nu al wie er de uitdaging aangaat om op een eiland te wachten tot hun exen één voor één aanspoelen. Het is weer een bonte boel met vier dames en vier heren, maar dat aantal zal uiteraard aangevuld worden met een paar exen. Want de slagzin blijft: “welke ex is next?”

Fans van het marginalere genre, spits jullie oren: want vanaf 18 november is Ex On The Beach: Double Dutch terug. Het MTV-programma dat Temptation Island doet lijken op een intellectuele documentaire is al toe aan z’n vierde seizoen en ook nu zijn de deelnemers weer interessant.

De meisjes

Dit jaar starten er vier meisjes en vier jongens op het eiland, telkens twee Vlamingen en twee Nederlanders. We vertellen jullie met veel plezier wat meer over deze deelnemers die het aandurven om op een eiland te zitten waar hun exen op elk moment kunnen aanspoelen.

De eerste dappere dame is Djessy, een 24-jarige dame die afkomstig is uit het Limburgse Neerpelt. Ze is half Spaans, half Nederlands en woont dus in België. Van een exotische schone gesproken. Ze is lief en houdt niet van ruzie, al is dat natuurlijk wel iets dat geregeld voorvalt op Ex On The Beach: Double Dutch. Ze valt naar eigen zeggen op “boefjes”, dus dat belooft voor de exen die zullen aanspoelen op het strand. Maar ook zijzelf zou weleens voor vonken kunnen zorgen, want wanneer ze een glaasje te veel op heeft, durft haar Spaanse temperament naar boven te komen.

MTV
De tweede dame is Lena, met haar 19 jaar de benjamin van de bende. Lena komt uit het Nederlandse Leeuwarden en heeft Vietnamese, Armeense en Russische roots. Ze belooft alvast geen katje te zijn om zonder handschoenen aan te raken, want ze heeft naar eigen zeggen een vurig karakter en heeft zelfs een waarschuwing voor de andere bewoners van de villa. “Ik hou wel een beetje van drama”, zegt Lena. “Ik zie er lief en onschuldig uit maar: Don’t piss me off!” Een verwittigd man/vrouw is er twee waard.
MTV
De derde vrouwelijke schone is Stacy een 23-jarige jongedame uit Gent. Stacy is heel trots op haar lange haar, maar ook op haar “mooie borsten”. Ze wordt snel verliefd en is bovendien ook nog eens behoorlijk jaloers, een gevaarlijke cocktail voor Ex On The Beach: Double Dutch dus. Stacy heeft al verschillende slechte ervaringen gehad met exen. Zo belandde ze zelf een keertje in het ziekenhuis na een confrontatie met een ex. Maar ook zij heeft een keertje een ex een gebroken neus geslagen. Het belooft dus heftig te worden wanneer een van die twee exen aanspoelen op het strand.
MTV
De laatste dame is Viktor. Ja, da’s echt een meisje. Viktor is 20 jaar oud en afkomstig uit Antwerpen. De blondine omschrijft zichzelf als goedlachs, lief en een beetje verlegen. Maar ze is ook heel goedgelovig en kan daardoor ook vrij naïef zijn. Ook Viktor wordt snel verliefd, maar is daarnaast ook heel jaloers. Dus ook zij kan weleens voor drama zorgen tussen de dames. Maar ook al ziet ze er heel onschuldig uit, Viktor is een rasecht feestbeest. En da’s nu net wat er op Ex On The Beach: Double Dutch constant gebeurt.
MTV

De jongens

Maar er zijn natuurlijk ook jongens. De eerste is Brody, een 27-jarige spierbundel uit het Nederlandse Veldhoven. Brody is niet vies van wat tattoos en heeft er zelfs een paar in z’n gezicht staan. Hij heeft naar eigen zeggen met 100 vrouwen het bed gedeeld en heeft zelfs eens geslapen met een dochter én haar moeder. Hij is niet alleen fan van tattoos op z’n eigen lichaam, maar vindt ze ook bij vrouwen enorm aantrekkelijk.

MTV
De tweede man op het eiland is Diaz. Een 26-jarige jongeman uit Gent. Hij heeft net als Djessy Spaanse roots en daar hoort ook een gevoel voor ritme bij. Zo zou hij met z’n dansmoves alle vrouwen voor zich kunnen winnen. Verder vindt hij ook dat hij een “supermooie piemel” heeft. Al zijn exen zijn volgens hem psycho, dus belooft het spannend te worden wanneer ze op het eiland aanspoelen. Diaz vertrekt met het motto “Ik heb wel zin in de meisjes, maar niet in de hoofdpijn”. En hij heeft bovendien ooit een trio gehad met een meisje en een dochter. Da’s punten scoren in Ex On The Beach-land.
MTV
De derde mannelijke deelnemer is Elias. Hij is 20 jaar en woont, net als Djessy, in het Limburgse Neerpelt. Elias heeft een wel heel uitgesproken type: blond, slank, dikke tieten en een stoute uitstraling. Hij heeft een echte Italiaanse macho-attitude en krijgt naar eigen zeggen alles gedaan.

“Ze noemen me we wel eens de Mission Impossible man: elke klus kan geklaard worden.” Maar hij heeft ook een jaloers kantje en dat heeft zijn kansen al meermaals verpest.

MTV

De laatste deelnemer is Robin, een jongeman van 24 jaar oud uit het Nederlandse Oss. Zijn vader is Spaans en zijn moeder is half Italiaans, dus ook hij heeft een exotische touch. Robin werkt in het dagelijkse leven als militair bij de landmacht. Zijn type zijn verzorgde dames die een klein beetje nep mogen zijn. Zijn lijst aan exen is lang, dus kunnen we waarschijnlijk wel meerdere van zijn exen zien aanspoelen tijdens Ex On The Beach: Double Dutch.

Bekijk de deelnemers hier in volle glorie:

MTV
Meer
Lees meer...