‘Ex on the Beach: Double Dutch’: Deze ex-kandidaat wil graag terugkeren in nieuw seizoen

Dat er een nieuw seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch zit aan te komen, was al even bekend. Het vorige seizoen dateert ondertussen al van voor de zomer, dus dat betekent dat we dringend nood hebben aan een nieuwe portie reality-tv. Wanneer het seizoen precies uitkomt, is niet bekend, maar een oude bekende zou alvast opnieuw haar opwachting willen maken.

Er zijn in de geschiedenis van Ex on the Beach al meerdere deelnemers teruggekeerd, en ook in het nieuwe seizoen zou dat wel eens het geval kunnen zijn. Nadat verschillende bronnen al lieten weten dat Elias (seizoen 4) zou terugkeren, zou ook Lynn uit het vorige seizoen nog eens aan het programma willen meedoen. Op die manier wil ze tonen dat ze zich wel degelijk kan gedragen.

Lynn

Een van de meest opvallende deelneemsters aan het afgelopen seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch was ongetwijfeld Lynn. Haar tv-optreden zorgde ervoor dat haar leven compleet veranderd is. En hoewel ze aan haar deelname niet enkel positieve herinneringen overhoudt, wil ze het nu toch een nieuwe kans geven. Dat vertelt ze aan Grazia.

Dat haar deelname aan Ex on the Beach invloed op haar heeft gehad, vertelde Lynn al eerder. “Ik ben de laatste tijd echt rustig geworden”, klonk het toen bij Lynn. “Ik zag mezelf op tv en heb daarna dus wel degelijk naar een aantal haatreacties geluisterd.”

Terugkeer

Om te tonen dat ze veranderd is en vooral omdat ze af wil van het imago dat ze voor zichzelf heeft gecreëerd, sluit ze een terugkeer in een volgend seizoen niet uit. “Als er een nieuw seizoen van Ex on the Beach komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen”, vertelt ze.

Meer
Lees meer...