Ex-koppel Kevin en Megan uit ‘Temptation Island’ opnieuw samen gespot

‘Temptation Island’ eindigde slecht voor de relatie van Kevin en Megan, maar de twee hielden er in eerste instantie wel nieuwe relaties aan over. Nu ook deze relaties stukliepen, lijken de twee elkaar terug gevonden te hebben. Want Kevin en Megan zijn samen op restaurant geweest. 

Kevin en Megan zullen hun deelname aan Temptation Island niet snel vergeten. Het West-Vlaamse én piepjonge koppel was namelijk het eerste dat voor de bijl ging tijdens de relatietest. Kevin vond het al op de eerste avond nodig om zijn vriendin “koekerond” te noemen en te vermelden dat “de kaas uit haar oren loopt”. Megan deelde op haar beurt al op dag vier de lakens met de knappe verleider Joshua en zijn imposante Floshua (die we binnenkort in volle glorie mogen bezichtigen). Nadien viel Kevin voor de charmes van verleidster Chloë en leek de relatie tussen Kevin en Megan volledig over en out. Maar nu lijkt er toch hoop te zijn.

Op restaurant

Megan postte gisteren namelijk op haar Instagram Story een reeks foto’s van haar eten op restaurant. Maar op één foto zagen we ook de overkant van de tafel. En wie zat er daar? Jawel, haar ex Kevin.

Na Temptation Island gingen Kevin en Megan uit elkaar. Ze gingen allebei als single verder, want hun Temptation Island-veroveringen, Joshua en Chloë, vonden de liefde bij elkaar. Maar toen die relatie, zoals dat weleens gaat met Temptation-relaties stukliep, vonden Kevin en Chloë elkaar terug. Megan vond op haar beurt dan weer de liefde bij Jochen, de beste vriend van – jawel – Joshua. Maar ook tussen deze twee koppels bleef het niet duren. Dus zijn Kevin en Megan opnieuw single. Zouden ze dan toch opnieuw voor elkaar kiezen?

Seks met een hippie

Tijdens hun laatste confrontatie in Temptation Island zat het er wel bovenarms op tussen de twee. Kevin zei dat hij moest overgeven van Megan. En Megan deelde mee dat als men haar zou vragen wie ze het hardste haat in de wereld, haar antwoord Kevin zou zijn.

Ook hadden ze ruzie over Kevin zijn onenightstand met een hippie. Toch moest Megan toegeven dat ze zich nog steeds aangetrokken voelde tot Kevin en hem maar moeilijk kan afwijzen. Zou hij haar dan toch weer voor zich hebben gewonnen?

Wat denken jullie? is Megan koekerond om Kevin terug te nemen?

Facebook: ALLE TEMPTATION ISLAND 2018 UPDATES & RODDELS!
Meer
Lees meer...